Markel Insurance zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Ben je ondernemer en wil jij je bedrijf, personeel en klanten zo goed mogelijk beschermen? Dan kun je ervoor kiezen om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Er zijn verschillende verzekeraars waar je uit kunt kiezen. Op deze pagina lees je alles over Markel Insurance. Je komt erachter wat hun achtergrond is, waarom zij hun verzekeringsmaatschappij zijn gestart en waar zij voor staan. Verder kom je erachter welke voordelen eraan een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij deze verzekeraar zitten. Door de voordelen tegen de prijs van de verzekering af te steken, kom je erachter of je bij deze verzekeraar een interessante deal kunt sluiten.

Aan het einde van de pagina lees je op welke manier je makkelijk en snel meerdere opties met elkaar kunt vergelijken. Door een aantal verzekeraars naast elkaar te zetten, kun je beter bepalen welke partij het beste bij jouw onderneming past.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Markel Insurance

Maak kennis met de zakelijke verzekeraar Markel Insurance

Markel Insurance is van oorsprong een Duitse verzekeraar, die sinds 2011 een kantoor in Nederland heeft geopend. In Nederland vind je deze verzekeraar terug in Rotterdam, waar zij zich vooral richten op verzekeringen voor bedrijven op de zakelijke markt. Je kunt bij hen verschillende soorten zakelijke verzekeringen afsluiten. Je kunt bij Markel Insurance terecht voor de reguliere beroeps-, bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Los daarvan kun je bij deze verzekeraar ook voor een cybercrimeverzekering, vangnet voor verweer en een schadeverzekering voor werknemers kiezen. Het Nederlandse team bestaat uit meer dan 50 professionele, betrokken en ervaren specialisten. Zij kunnen je zowel helpen met de acceptatie van schadeclaims als het afhandelen van schade.

Wanneer je voor Markel Insurance kiest, krijg je met deze voordelen te maken

Markel Insurance is bekend met meerdere soorten zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen. Wanneer je voor hen kiest, kun je uit een zorgvuldig samengesteld assortiment kiezen. Verder zijn de polissen bij deze verzekeraar duidelijk en overzichtelijk. Een verzekering via deze partij biedt je daarnaast wereldwijde dekking aan, behalve in de USA. Dit is vooral handig als je internationaal opereert met jouw bedrijf. Een ander voordeel is dat je bij deze verzekeraar een bijzondere regeling samenloop kunt aanvragen. Er wordt ook een regeling gehandhaafd voor je eigen risico op het moment dat je besluit om te schikken. Op die manier word je op alle mogelijke manieren ondersteunt tijdens het afhandelen van schadeclaims, of het indienen ervan.

Bekijk en vergelijk welke zakelijke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij je past

Wil je nog even verder kijken welke zakelijke verzekeraars naast Markel Insurance interessant voor je bedrijf kunnen zijn? Dan kun je verzekeraars zoals Insify of CNA Hardy eens onderzoeken. Ben je op zoek naar een handige en snelle manier waarop je meerdere partijen in één keer met elkaar kunt vergelijken? Dan kun je de handige vergelijkingstool op onze website zeker uitproberen. Je kunt in één oogopslag zien welke opties de beste voordelen en meest betaalbare premie voor je in de aanbieding hebben. Je weet zelf het beste waar je naar op zoek bent en wat aansluit op jouw eigen onderneming. Wanneer je een bewuste keuze maakt, hoef jij je de komende jaren niet druk te maken om je zakelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Voordat je een definitieve keuze maakt, is het belangrijk om te bepalen welk type verzekering bij je past. Je kunt namelijk uit drie verschillende varianten kiezen. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is interessant op het moment dat jijzelf, je personeel of je product onverhoopt schade aan derden veroorzaakt. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering past bij je als er beroepsfouten kunnen worden gemaakt, waardoor je met schadeclaims te maken krijgt. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is interessant als je het bestuur van je bedrijf wil beschermen tegen bestuurlijke fouten en claims die daaruit naar voren komen.

5/5 - (17 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo