Aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf

Stel je voor dat je rustig de boodschappen in de auto aan het laden bent en daardoor je winkelkarretje even uit het oog verliest. Je ziet op het laatste moment hoe het karretje met volle vaart tegen een geparkeerde auto knalt en een enorme schade achterlaat. Wat nu? De kosten van zo’n ongeluk kunnen namelijk enorm oplopen en zeker als er bij bepaalde situaties ook nog sprake is van lichamelijk letsel kan het al snel tienduizenden of zelfs honderdduizenden euro’s gaan kosten. De meeste mensen hebben dit soort bedragen niet zomaar te besteden, waardoor het enorm handig is om je te verzekeren tegen financiële schade die kan optreden bij schade aan anderen. De aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf is dan het type verzekering dat je nodig hebt. Meer over de voorwaarden, de premie en andere bijzonderheden lees je hieronder.

Vergelijken en premie van de aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf

Voordat je een aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf gaat afsluiten, wil je er natuurlijk wel van overtuigd zijn dat je de juiste keuze maakt. Het is daarom slim om van te voren op internet de verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Met handige filters kun je jouw gezinssituatie instellen, de premie die je maandelijks zou willen betalen, de hoogte van de maximale dekking en het eventuele eigen risico. Op deze manier vind je gemakkelijk de verzekering die het beste aansluit bij jouw eisen.

Wat is er verzekerd bij deze aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf biedt een van de laagste premies per maand, van maar liefst €2,63, terwijl je bij een hoop andere maatschappijen vaak meer dan €3 moet betalen. Voor deze premie ben je niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd verzekerd tot een bedrag van €1,25 miljoen euro. Daarnaast wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf ook schade gedekt die is veroorzaakt door je huisdier, bijvoorbeeld als je hond op straat iemand bijt. Met deze verzekering ben je niet verzekerd door schade die is toegedaan door een auto of ander motorvoertuig, waarvoor je een verplichte WA verzekering zult moeten afsluiten. Ook ben je niet verzekerd voor schade waar opzet bij in het spel was.

Voorwaarden bij Verzekeruzelf

Een van de voordelen, naast de lage premie, die de aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf biedt, is dat deze verzekering dagelijks opzegbaar is, waardoor je er niet onnodig lang aan vast zit. Daarnaast zijn er ook geen poliskosten verbonden aan de verzekering, iets wat bij veel maatschappijen wel het geval is.

Om welke reden sluit je aan aansprakelijkheidsverzekering af?

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor de schade die je per ongeluk aanricht bij of aan anderen. Het gaat dan niet alleen om materiele schade, maar ook om lichamelijke schade. Heb je geen verzekering, dan doen je de kosten uit eigen zak te betalen en dat kan een heel duur grapje worden.

Waarom zou je kunnen kiezen voor een verzekering bij Verzekeruzelf?

Verzekeruzelf heeft een prima aansprakelijkheidsverzekering. De verzekering staat bekend om de zeer lage premies per maand. Bij Verzekeruzelf kun je bovendien ook jouw huisdieren meenemen in de verzekering. Bijzonder is verder dat je de verzekering dagelijks op kunt zeggen en dat er geen poliskosten berekend worden.

Je zoekt de beste aansprakelijkheidsverzekering, hoe vind je die?

Op zoek naar de voor jou beste aansprakelijkheidsverzekering? Lees je dan eerst goed in over de verzekering en ga vervolgens verschillende verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Door te vergelijken weet je namelijk zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (24 stemmen)

Wat vind jij van de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo