Aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf

Stel je voor dat je rustig de boodschappen in de auto aan het laden bent en daardoor je winkelkarretje even uit het oog verliest. Je ziet op het laatste moment hoe het karretje met volle vaart tegen een geparkeerde auto knalt en een enorme schade achterlaat. Wat nu? De kosten van zo’n ongeluk kunnen namelijk enorm oplopen en zeker als er bij bepaalde situaties ook nog sprake is van lichamelijk letsel kan het al snel tienduizenden of zelfs honderdduizenden euro’s gaan kosten. De meeste mensen hebben dit soort bedragen niet zomaar te besteden, waardoor het enorm handig is om je te verzekeren tegen financiële schade die kan optreden bij schade aan anderen. De aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf is dan het type verzekering dat je nodig hebt. Meer over de voorwaarden, de premie en andere bijzonderheden lees je hieronder.

Vergelijken en premie van de aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf

Voordat je een aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf gaat afsluiten, wil je er natuurlijk wel van overtuigd zijn dat je de juiste keuze maakt. Het is daarom slim om van te voren op internet de verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Met handige filters kun je jouw gezinssituatie instellen, de premie die je maandelijks zou willen betalen, de hoogte van de maximale dekking en het eventuele eigen risico. Op deze manier vind je gemakkelijk de verzekering die het beste aansluit bij jouw eisen.

Wat is er verzekerd bij deze aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf biedt een van de laagste premies per maand, van maar liefst €2,63, terwijl je bij een hoop andere maatschappijen vaak meer dan €3 moet betalen. Voor deze premie ben je niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd verzekerd tot een bedrag van €1,25 miljoen euro. Daarnaast wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf ook schade gedekt die is veroorzaakt door je huisdier, bijvoorbeeld als je hond op straat iemand bijt. Met deze verzekering ben je niet verzekerd door schade die is toegedaan door een auto of ander motorvoertuig, waarvoor je een verplichte WA verzekering zult moeten afsluiten. Ook ben je niet verzekerd voor schade waar opzet bij in het spel was.

Voorwaarden bij Verzekeruzelf

Een van de voordelen, naast de lage premie, die de aansprakelijkheidsverzekering Verzekeruzelf biedt, is dat deze verzekering dagelijks opzegbaar is, waardoor je er niet onnodig lang aan vast zit. Daarnaast zijn er ook geen poliskosten verbonden aan de verzekering, iets wat bij veel maatschappijen wel het geval is.

Reviews en ervaringen Verzekeruzelf

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Wat vind jij van Verzekeruzelf?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo