Aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad

Met een aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad worden kosten gedekt wanneer je aansprakelijk bent voor de financiële schade die veroorzaakt is bij anderen. Niet alleen als je zelf deze schade hebt veroorzaakt, maar ook als je kinderen dit hebben gedaan door bijvoorbeeld een voetbal door de ruit van de overburen te schieten. Met de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad betaal je een maandelijkse premie, waarna de verzekeraar de kosten dekt bij de schadegevallen. In de duidelijke polisvoorwaarden staat precies beschreven welke schades wel verzekerd zijn en welke niet worden vergoed, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad

Een aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad voor particulieren is niet verplicht, in tegenstelling tot een WA verzekering, maar is wel handig om af te sluiten. Voor een klein bedrag per maand ben je al verzekerd voor schade die soms kan oplopen tot honderdduizenden euro’s. Bij de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad kun je zelf beslissen welk bedrag je wilt verzekeren: namelijk €1.25 miljoen of €2.5 miljoen. Dit bedrag geldt per gebeurtenis voor alle verzekerden bij elkaar. Je kunt ook zelf kiezen wie je allemaal meeverzekert. Bij deze aansprakelijkheidsverzekering ben je ook verzekerd voor schade die ontstaat bij een vriendendienst, schade door je huisdier, schade aan gehuurde spullen en schade die is toegebracht door je eigen woning, bijvoorbeeld doordat een dakpan op een geparkeerde auto valt.

Premie en extra module bij de aansprakelijkheidsverzekering

Bij de keuze voor dit type verzekering is het vaak van belang wat de hoogte van de premie en het eigen risico is, waardoor het slim is om de maatschappijen goed met elkaar te vergelijken te kijken wat de opties zijn. Bij de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad kun je zelf kiezen hoe hoog je premie wordt, door de hoogte van je eigen risico in te stellen. Daarnaast kun je ook nog een extra module rechtsbijstand toevoegen aan de dekking, waarmee je ook verzekerd bent voor rechtshulp die eventueel nodig is bij het verhalen van schade.

Verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad

Bij de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad kun je zelf kiezen of je alleen jezelf verzekerd of ook eventuele gezinsleden. Een van de dingen waar op moet worden gelet is dat dit type verzekering alleen schadegevallen verzekert die voorkomen in een privé situatie tussen particulieren. Als je een beroep hebt waarbij je ook schade kunt veroorzaken, zoals een bouwbedrijf, is het slim om hier nog een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven voor af te sluiten, aangezien de eventuele schade niet wordt gedekt met de variant voor particulieren.

Ben je verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?

Nee, een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht Aan de andere kant is het wel gewoon erg verstandig om deze verzekering af te sluiten. Zoals je weet zit een ongeluk immers in een klein hoekje. Met een aansprakelijkheidsverzekering voorkom je dat schade die jij per ongeluk bij iemand anders aanricht je zelf heel veel geld gaat kosten.

Wat heeft de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad je te bieden?

Kies je voor de Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering, dan kun je kiezen voor een verzekerd bedrag van 1,25 of 2,5 miljoen euro. Je kunt ook helemaal zelf kiezen wie je precies allemaal meeverzekerd en ook de schade die kan ontstaan tijdens vriendendiensten en schade door een huisdier zijn bij Klaverblad meeverzekerd. Je kunt ook nog eens kiezen voor een extra module voor rechtsbijstand.

Hoe sluit je de voor jou beste aansprakelijkheidsverzekering af?

Je sluit de beste verzekering af door je eerst goed in te lezen over de verzekeringen. Verder is het verstandig om de verzekeraars eerst goed met elkaar te vergelijken. Door dat te doen stuit je vanzelf op die verzekering die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

5/5 - (24 stemmen)

Wat vind jij van de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo