Aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad

Met een aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad worden kosten gedekt wanneer je aansprakelijk bent voor de financiële schade die veroorzaakt is bij anderen. Niet alleen als je zelf deze schade hebt veroorzaakt, maar ook als je kinderen dit hebben gedaan door bijvoorbeeld een voetbal door de ruit van de overburen te schieten. Met de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad betaal je een maandelijkse premie, waarna de verzekeraar de kosten dekt bij de schadegevallen. In de duidelijke polisvoorwaarden staat precies beschreven welke schades wel verzekerd zijn en welke niet worden vergoed, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad

Een aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad voor particulieren is niet verplicht, in tegenstelling tot een WA verzekering, maar is wel handig om af te sluiten. Voor een klein bedrag per maand ben je al verzekerd voor schade die soms kan oplopen tot honderdduizenden euro’s. Bij de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad kun je zelf beslissen welk bedrag je wilt verzekeren: namelijk €1.25 miljoen of €2.5 miljoen. Dit bedrag geldt per gebeurtenis voor alle verzekerden bij elkaar. Je kunt ook zelf kiezen wie je allemaal meeverzekert. Bij deze aansprakelijkheidsverzekering ben je ook verzekerd voor schade die ontstaat bij een vriendendienst, schade door je huisdier, schade aan gehuurde spullen en schade die is toegebracht door je eigen woning, bijvoorbeeld doordat een dakpan op een geparkeerde auto valt.

Premie en extra module bij de aansprakelijkheidsverzekering

Bij de keuze voor dit type verzekering is het vaak van belang wat de hoogte van de premie en het eigen risico is, waardoor het slim is om de maatschappijen goed met elkaar te vergelijken te kijken wat de opties zijn. Bij de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad kun je zelf kiezen hoe hoog je premie wordt, door de hoogte van je eigen risico in te stellen. Daarnaast kun je ook nog een extra module rechtsbijstand toevoegen aan de dekking, waarmee je ook verzekerd bent voor rechtshulp die eventueel nodig is bij het verhalen van schade.

Verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad

Bij de aansprakelijkheidsverzekering Klaverblad kun je zelf kiezen of je alleen jezelf verzekerd of ook eventuele gezinsleden. Een van de dingen waar op moet worden gelet is dat dit type verzekering alleen schadegevallen verzekert die voorkomen in een privé situatie tussen particulieren. Als je een beroep hebt waarbij je ook schade kunt veroorzaken, zoals een bouwbedrijf, is het slim om hier nog een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven voor af te sluiten, aangezien de eventuele schade niet wordt gedekt met de variant voor particulieren.

Reviews en ervaringen Klaverblad

9,8/10 op basis van 8 reviews

Goed zo Klaverblad

Ik ben op leeftijd en had per abuis een fout gemaakt tijdens de aanmelding Online. Zonder morren gecorrigeerd door een vriendelijke heer en kan niet anders zeggen dat ik mij goed geholpen voel.

5,0 rating
Geplaatst op
29 september 2020
door
W. Langen

Al jaren tevreden klant

Weinig aan toe te voegen, gewoon een goede verzekering die luisterd naar de klant

4,0 rating
Geplaatst op
19 juni 2020
door
Wouter

Alles bij KB

Wij hebben na lang wikken en wegen al onze verzekeringen naar KB overgezet. Kwaliteit waar je iets aan hebt.

5,0 rating
Geplaatst op
25 mei 2020
door
G. Beens

Blij mee

Ik wilde graag een aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad en heb me uitgebreid laten adviseren door een kundige dame per telefoon. Niks dan lof en blij met het resultaat!

5,0 rating
Geplaatst op
8 mei 2020
door
T.P.

Content mee!

Wij hebben meerdere verzekeringen bij Klaverblad vanwege de goede geluiden die we over ze horen. De aansprakelijkheidsverzekering heb ik (gelukkig) nog niet nodig gehad maar het geeft een rustgevend gevoel dat we bij Klaverblad zitten. Geen gerommel maar een stevige vertrouwensband!

5,0 rating
Geplaatst op
25 april 2020
door
T K

Wat vind jij van Klaverblad?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo