Deck aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is eigenlijk onmisbaar in het dagelijks leven. Je kunt nu eenmaal per ongeluk schade veroorzaken bij een ander. Je breekt een porseleinen vaas of morst rode wijn op een witte bank. Het kan ook voorkomen dat iemand door jouw schuld gewond raakt. Dat noemen we letselschade. Bij schade aan spullen of personen doe je een beroep op je aansprakelijkheidsverzekering. De Deck aansprakelijkheidsverzekering heeft een prima dekking. Voor een lage premie ben je heel goed verzekerd. De verzekering geldt voor het hele gezin. En dat is een veilig idee als de kinderen in de straat aan het voetballen zijn. Je sluit de Deck aansprakelijkheidsverzekering snel en gemakkelijk af. In de verzekeringspolis vind je alle voorwaarden. Lees deze altijd even goed door.

Wat is wel en niet verzekerd met de Deck aansprakelijkheidsverzekering?

De Deck aansprakelijkheidsverzekering vergoedt schade aan spullen en personen. Als je hiermee te maken krijgt, meld je dit zo snel mogelijk bij de verzekering. Niet alle schades worden gedekt door de verzekering. Er zijn uitzonderingen. Schade aan je eigen spullen vergoedt de verzekering niet. Net als schade aan spullen die je huurt of leent. Ook schade door bijvoorbeeld je auto of je boot is niet gedekt. En ontstaat de schade tijdens je werk? Dan moet je deze zelf betalen. Uiteraard krijg je ook geen geld van de verzekering als je de schade met opzet hebt veroorzaakt. In de polis kun je precies lezen welke schades er wel en niet gedekt worden. De dekking van de aansprakelijkheidsverzekering geldt wereldwijd. Het maakt niet uit in welk land je bent.

Wat zijn de kosten van de Deck aansprakelijkheidsverzekering?

De premie van de Deck aansprakelijkheidsverzekering is laag. Hoeveel je precies betaalt, hangt af van een aantal zaken. Je gezinssamenstelling bijvoorbeeld. Woon je alleen of heb je een groot gezin? Dat maakt uit voor de hoogte van de premie. Ook het bedrag dat je wilt verzekeren telt mee. Je kunt kiezen of je een eigen risico wilt nemen. Dat is een bedrag dat je zelf aan de tegenpartij betaalt bij schade. Voor bepaalde schades is er een maximumbedrag vastgesteld. Is het schadebedrag hoger? Dan betaal je de rest van de kosten zelf. Het verzekerde bedrag is ook het maximumbedrag dat de verzekering betaalt. Houd hier rekening mee als je een aansprakelijkheidsverzekering afsluit. Over het algemeen zijn de kosten van een aansprakelijkheidsverzekering laag. Zeker als je kijkt naar de hoogte van het verzekerde bedrag. De betaling wordt elke maand door een automatische incasso afgeschreven. Daar heb je verder geen omkijken naar.

Is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht?

Nee, een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Toch is het een goed idee om er één af te sluiten. Als jij schade veroorzaakt, ben je daarvoor aansprakelijk. Jij moet betalen om de schade te herstellen. Zonder aansprakelijkheidsverzekering draai je zelf voor de kosten op. Als het om een laag bedrag gaat, is dat niet zo erg. Maar als het bedrag oploopt tot duizenden euro’s? Dan is het nauwelijks meer te betalen. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede aansprakelijkheidsverzekering. De Deck aansprakelijkheidsverzekering heeft een lage premie. Toch ben je prima gedekt tegen schade. Ook als de kosten hoog oplopen. 

Aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Wil je de Deck aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Of wil je verschillende verzekeringen vergelijken? Op Aansprakelijkheidsverzekering.nl vind je onafhankelijk verzekeringsadvies. Vergelijk gemakkelijk verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen. Zo vind je snel de verzekering die bij jouw situatie past. Er zijn zowel privé als zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen te vinden. Ben jij overtuigd van de voordelen van de Deck aansprakelijkheidsverzekering? Sluit deze dan direct af. Dan ben je prima verzekerd voor allerlei soorten schade. Je betaalt een lage premie. Daarvoor is het hele gezin beschermd tegen aansprakelijkheid.

5/5 - (25 stemmen)

Wat vind jij van de aansprakelijkheidsverzekering van Deck?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo