Hoe wij werken

Onafhankelijk & betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.nl is een informatieve website over aansprakelijkheidsverzekering. We bieden een overzicht van verzekeraars waar je op de website van de aanbieder zelf een vergelijking kan maken. Op Aansprakelijkheidsverzekering.nlgeven we geen financieel advies. We kunnen dus geen individuele personen helpen met vraagstukken.

Gratis voor gebruikers

Om onze website actueel en gratis te houden voor consumenten ontvangen we een eenmalige vergoeding indien een bezoeker via onze website overgaat tot het afsluiten van een verzekering. Als consument betaal je geen hogere premie als je via onze website afsluit dan bij de verzekeraar, de premies zijn gelijk of zelfs gunstiger omdat we korting hebben kunnen krijgen.

Het is mogelijk dat we niet alle aanbieders hebben opgenomen op onze website aangezien daar geen informatie over is aangeleverd. Hoewel we ons best doen om de informatie up-to-date en compleet te houden kan het zijn dat deze per abuis onjuist is. We zijn op geen enkele wijze aansprakelijk, noch verantwoordelijk oor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door Aansprakelijkheidsverzekering.nl verstrekte informatie.

De getoonde premies zijn gebaseerd op een maatman (modelpersoon) en dient als indicatie. We zijn uit gegaan van een alleenstaande man van 35 jaar die kiest voor een dekking van minimaal € 1.000.000. Vergelijk de premies op de websites van de verzekeraars voor een volledig beeld van de daadwerkelijke premies.

Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op.

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo