Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering

Schade veroorzaken is vervelend. Ook al gebeurt het per ongeluk. Je gooit een glas wijn over het witte tapijt van je vrienden. Of één van je kinderen schopt een bal door de ruit bij de buurman. Gelukkig is er een verzekering die deze schade dekt: de aansprakelijkheidsverzekering. Voor een laag bedrag per maand heb je een prima dekking. De Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering vergoedt vele soorten schade. Zo hoef je niet bang te zijn voor hoge kosten als het toch eens mis gaat. Je sluit de verzekering snel en gemakkelijk af. En heb je al een aansprakelijkheidsverzekering, maar wil je overstappen? Dan is er een speciale overstapservice die dat voor je regelt. De aansprakelijkheidsverzekering heeft vele voordelen. Goed om die eens wat beter te bekijken.

Voordelen van de Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden heeft een uitstekende dekking. Zo kun je kiezen voor een verzekerd bedrag tot € 2.500.000,-. Er is geen eigen risico. Dat betekent dat de verzekering het hele schadebedrag vergoedt. Je hoeft dus niet eerst een deel zelf te betalen. De aansprakelijkheidsverzekering geldt voor het hele gezin. Zelfs je huisdieren zijn meeverzekerd. Als de hond ontsnapt en de tuin van de buren omspit, kun je gewoon bij de verzekering terecht. Nationale Nederlanden biedt een prima service. Zo kan de schade snel en netjes worden afgehandeld. Dat is ook voor de tegenpartij wel zo prettig. Het is niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Maar het is wel een verstandige keuze. Als je aansprakelijk wordt gesteld voor een schade, kan het bedrag flink oplopen. Dan is het erg fijn als je bij je verzekering kunt aankloppen.

Wat is verzekerd met de Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering dekt verschillende vormen van aansprakelijkheid. In de eerste plaats kun je denken aan materiële schade. Je gooit een dure vaas om bij je tante. Die schade vergoedt de verzekering. Ook als er door jou toedoen iemand gewond raakt, dekt de verzekering de kosten. In dat geval spreken we van letselschade. Het komt ook voor dat je onterecht aansprakelijk wordt gehouden. Dan vergoedt Nationale Nederlanden de kosten voor rechtsbijstand. Er moet immers uitgezocht worden wie nu echt verantwoordelijk is. De Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering is ook geldig in het buitenland. Dat is een fijn idee als je op reis bent. Mocht je daar schade veroorzaken bij anderen, vergoedt de verzekering de kosten. De dekking van de verzekering geldt wereldwijd. Of je nu een roadtrip door Australië maakt of op wintersport in Zwitserland bent. 

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering?

Niet alle schade wordt vergoed door je aansprakelijkheidsverzekering. Als je eigen spullen schade oplopen, krijg je deze niet uitbetaald. Ook schade aan spullen die je leent of huurt, is niet gedekt door de verzekering. Net als schade die je tijdens je werk veroorzaakt. En komt de schade door bijvoorbeeld je auto of de drone van je puberzoon? Dan is die ook voor eigen rekening. Schade die met opzet is veroorzaakt wordt uiteraard niet vergoed. In alle andere gevallen kun je de schade melden bij je verzekering. Voor een lage premie ben je goed verzekerd. De premie hangt af van je persoonlijke situatie. Woon je alleen of wil je je partner en kinderen meeverzekeren? Daarnaast wordt de premie ook bepaald door de dekking die je kiest. Je hebt keuze uit een verzekerd bedrag van € 1.000.000,- of € 2.500.000,-. Die keuze is ook van invloed op je premie. 

Aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Op Aansprakelijkheidsverzekering.nl vind je nog veel meer verzekeringen. Ook voor schade die je zakelijk veroorzaakt. Je kunt de verzekeringen gemakkelijk vergelijken. Zo vind je altijd de aansprakelijkheidsverzekering die het beste bij je past. Je kunt de verzekering van je keuze direct afsluiten. Ben jij enthousiast over de Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering? Wacht dan niet langer en sluit hem vandaag nog af. Dan weet je zeker dat eventuele schade wordt vergoed.

5/5 - (29 stemmen)

Wat vind jij van de aansprakelijkheidsverzekering van Nationale-Nederlanden?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo