Aansprakelijkheidsverzekering HEMA

Aansprakelijkheidsverzekering HEMA
Aansprakelijkheidsverzekering HEMA

Stel je voor dat je kind op straat aan het spelen is en per ongeluk een voetbal door de ruit van de buren schiet. Of dat je gezellig bij een vriend koffie aan het drinken bent, maar per ongeluk deze hete koffie over een dure laptop laat vallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Het is dan fijn om te weten dat je verzekerd bent voor de financiële schade waar je voor aansprakelijkheid kan worden gesteld. Een aansprakelijkheidsverzekering HEMA dekt de schade, die in sommige gevallen wel kan oplopen tot honderdduizenden euro’s, waardoor het voor iedereen slim is om dit type verzekering op internet te vergelijken en vervolgens af te sluiten.

Waarom de aansprakelijkheidsverzekering HEMA kiezen?

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft andere voorwaarden waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Deze voorwaarden en bijvoorbeeld de hoogte van de dekking en de premie zijn zaken waar je op moet letten voordat je een verzekering afsluit. De aansprakelijkheidsverzekering HEMA biedt een maximale dekking van €1,5 miljoen bij schade veroorzaakt bij anderen. De Consumentenbond adviseert om minimaal €1,25 miljoen te dekken, dus dan zit je bij de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA goed. Wel is het zo dat de maatschappij een eigen risico heeft, maar deze is slechts €100. Bijkomend voordeel van dit lage eigen risico is dat ook de premie die je per maand moet betalen erg laag is.

Zekerheid met de aansprakelijkheidsverzekering

Ieder persoon is anders en heeft ook een andere gezinssituatie waarop de aansprakelijkheidsverzekering kan worden aangepast. HEMA biedt namelijk zowel verzekeringen voor alleenstaanden als een gezinsdekking, waarmee je ook je kinderen kunt meeverzekeren. Daarnaast ben je met deze verzekering niet alleen thuis verzekerd, maar ook in het buitenland. Ook op vakantie kan er namelijk iets voorvallen waardoor er schade ontstaat bij anderen, maar met de aansprakelijkheidsverzekering HEMA hoef je je wereldwijd geen zorgen te maken over de eventuele financiële kosten.

De aansprakelijkheidsverzekering bij HEMA afsluiten? Dat is eenvoudig

Als je de voorwaarden goed hebt doorgelezen en hebt besloten dat de aansprakelijkheidsverzekering HEMA goed bij jou en je gezin past, dan is het slim om deze af te sluiten. Je kunt gemakkelijk de hoogte van je uiteindelijke premie berekenen en daarna binnen een paar klikken de verzekering afsluiten. Via de website gaat dit super snel en ben je binnen de kortste keren verzekerd voor een tal van ongelukken.

Is de aansprakelijkheidsverzekering HEMA verplicht?

Nee, de aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Veel mensen verwarren deze verzekering met de WA verzekering die je bij een auto afsluit. Deze verzekering heeft wel een verplicht karakter. Overigens is het wel verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, omdat een ongeluk immers in een klein hoekje zit.

Waarom kies je voor verzekeraar HEMA?

HEMA heeft gewoon een goede naam hoog te houden. De maximale dekking is anderhalf miljoen euro en je krijgt bij deze verzekeraar te maken met ene eigen risico van slechts 100 euro. De premie is laag en je kunt kiezen voor een alleenstaanden en een gezinsdekking. Bovendien ben je meteen ook verzekerd in het buitenland.

Hoe vind je nou de beste aansprakelijkheidsverzekering?

Ben je op zoek naar de beste aansprakelijkheidsverzekering, dan is het zeer verstandig om eerst altijd de verschillende verzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Op basis van dat vergelijk namelijk, kies je precies die verzekering die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

5/5 - (24 stemmen)

Wat vind jij van de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo