Aansprakelijkheidsverzekering HEMA

Aansprakelijkheidsverzekering HEMA
Aansprakelijkheidsverzekering HEMA

Stel je voor dat je kind op straat aan het spelen is en per ongeluk een voetbal door de ruit van de buren schiet. Of dat je gezellig bij een vriend koffie aan het drinken bent, maar per ongeluk deze hete koffie over een dure laptop laat vallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Het is dan fijn om te weten dat je verzekerd bent voor de financiële schade waar je voor aansprakelijkheid kan worden gesteld. Een aansprakelijkheidsverzekering HEMA dekt de schade, die in sommige gevallen wel kan oplopen tot honderdduizenden euro’s, waardoor het voor iedereen slim is om dit type verzekering op internet te vergelijken en vervolgens af te sluiten.

Waarom de aansprakelijkheidsverzekering HEMA kiezen?

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft andere voorwaarden waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Deze voorwaarden en bijvoorbeeld de hoogte van de dekking en de premie zijn zaken waar je op moet letten voordat je een verzekering afsluit. De aansprakelijkheidsverzekering HEMA biedt een maximale dekking van €1,5 miljoen bij schade veroorzaakt bij anderen. De Consumentenbond adviseert om minimaal €1,25 miljoen te dekken, dus dan zit je bij de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA goed. Wel is het zo dat de maatschappij een eigen risico heeft, maar deze is slechts €100. Bijkomend voordeel van dit lage eigen risico is dat ook de premie die je per maand moet betalen erg laag is.

Zekerheid met de aansprakelijkheidsverzekering

Ieder persoon is anders en heeft ook een andere gezinssituatie waarop de aansprakelijkheidsverzekering kan worden aangepast. HEMA biedt namelijk zowel verzekeringen voor alleenstaanden als een gezinsdekking, waarmee je ook je kinderen kunt meeverzekeren. Daarnaast ben je met deze verzekering niet alleen thuis verzekerd, maar ook in het buitenland. Ook op vakantie kan er namelijk iets voorvallen waardoor er schade ontstaat bij anderen, maar met de aansprakelijkheidsverzekering HEMA hoef je je wereldwijd geen zorgen te maken over de eventuele financiële kosten.

De aansprakelijkheidsverzekering bij HEMA afsluiten? Dat is eenvoudig

Als je de voorwaarden goed hebt doorgelezen en hebt besloten dat de aansprakelijkheidsverzekering HEMA goed bij jou en je gezin past, dan is het slim om deze af te sluiten. Je kunt gemakkelijk de hoogte van je uiteindelijke premie berekenen en daarna binnen een paar klikken de verzekering afsluiten. Via de website gaat dit super snel en ben je binnen de kortste keren verzekerd voor een tal van ongelukken.

Reviews en ervaringen HEMA

9,3/10 op basis van 8 reviews

Top verzekeraar

Uitstekend te woord gestaan. Heldere antwoorden en snelle actie. Hulde aan de Hema

4,0 rating
Geplaatst op
19 juni 2020
door
Larry

Alles bij de HEMA

Wij zitten met de hele familie bij de HEMA. oa RB en AS. verzekering bij de HEMA lopen. Heel tevreden met de aangeboden diensten!

5,0 rating
Geplaatst op
14 juni 2020
door
Mariek

Heel blij mee

Van Nederlandse bodem met de degelijkheid die je verwacht van de Hema 😉
Zelfs de prijs is scherp zoals je verwacht. Goed bezig 🙂

4,0 rating
Geplaatst op
5 juni 2020
door
Vivi

Uitstkekend!

Zeer netjes en begripvol geholpen. Goede uitleg over vervolg stappen en proces. Geen vervelende vragen die gevoel van wantrouwen geven. Ik voel me gehoord en heb vertrouwen in de Hema

5,0 rating
Geplaatst op
4 juni 2020
door
Janine

Goede keuze gemaakt

aansprakelijkheidsverzekering voor een paar euro per maand helemaal voor elkaar en ook nog eens weinig gedoe met aanmelden

5,0 rating
Geplaatst op
19 mei 2020
door
Erik

Wat vind jij van HEMA?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo