Aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

aansprakelijkheidsverzekering centraal beheer
Aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

Schade kun je per ongeluk veroorzaken en de meeste ongelukken zitten in een klein hoekje. Bij een aantal van deze ongelukken is de financiële schade niet zo hoog en kun je deze zelf nog wel betalen, maar als de kosten oplopen tot duizenden euro’s is het toch erg prettig om hiervoor verzekerd te zijn. Met de aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer ben je verzekerd als je schade, of lichamelijk letsel, bij anderen hebt veroorzaakt. Wil je meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering die Centraal Beheer biedt? Lees dan vooral verder over de voorwaarden en bijzonderheden van deze verzekering.

De verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen

Met een aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt bij anderen. Daarnaast ben je hier ook verzekerd voor gevallen waarbij iemand gewond raakt door jouw toedoen. Denk hierbij aan een situatie waarbij iemand per ongeluk over je voet struikelt en hierdoor iets breekt. Op internet kun je de verschillende maatschappijen en de aangeboden verzekeringen met elkaar vergelijken. De aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer kun je zelf samenstellen door zelf te kiezen wat het verzekerde bedrag is en wie je meeverzekert. Je kunt er namelijk voor kiezen om alleen jezelf te verzekeren of om ook de mensen met wie je samenwoont mee te verzekeren.

Bijzonderheden van een aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

Elke verzekering heeft natuurlijk andere voorwaarden en bijzonderheden waardoor je juist wel of niet voor deze maatschappij zult kiezen. Een van de bijzonderheden van de aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer is dat ze ook schade in het buitenland verzekeren en daarnaast ook de schade die wordt toegebracht door een eventueel huisdier. Bij deze maatschappij wordt ook de schade aan een vakantiewoning veroorzaakt en verder worden kosten gedekt voor ongelukken die zijn gebeurd tijdens een vriendendienst. Hierbij kun je denken aan het helpen van het verhuizen van een goede vriend, waarbij een dure vaas breekt of een mooi tapijt sneuvelt.

Ook een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering? Ook dat kan bij Centraal Beheer

Niet alleen in persoonlijke situaties kunnen ongevallen voorkomen, maar ook bij een bedrijf en bij andere werksituaties kan het voorkomen dat je per ongeluk schade veroorzaakt. Als dit het geval is ben je met een normale particulieren aansprakelijkheidsverzekering niet verzekerd: hiervoor moet je namelijk een speciale zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Slechts een aantal maatschappijen bieden op dit moment deze verzekering aan, waarvan Centraal Beheer er een is. Ben je dus op zoek naar een zakelijke verzekering, dan ben je hier aan het goede adres.

Reviews en ervaringen Centraal Beheer

8,6/10 op basis van 7 reviews

Goede regeling

Heb iets van 4 dingen bij centraal beheer en kon vorige maand een betalingsregeling met ze mken omdat ik mijn baan verloor. Vind ik zeer netjes, maar mag ook wel na al die jaren klant te zijn bij centraal beheer.

4,0 rating
Geplaatst op
9 juni 2020
door
Daniel

Nette regeling

De oplossing die me aangeboden wordt grijp ik met beide handen aan zeer nette regeling zo op deze manier bedankt.

4,0 rating
Geplaatst op
9 juni 2020
door
Floor

Redelijk

Tot nu toe duidelijk, echter wordt ik regelmatig aangesproken met beste heer terwijl ik al diverse malen heb aangegeven dat ik een mevrouw ben. Dit vind ik erg vervelend en lijkt me ook niet lastig om aan te passen in het systeem

3,0 rating
Geplaatst op
8 mei 2020
door
Anoniem

Meedere verz. Centraal beheer

Als je waar voor je geld willt raad ik een aanspr. verz. van centraal beheer aan. Goed te combineren met een woning verz. Voordeel is de grote dekking en ook wereldwijde dekking.

5,0 rating
Geplaatst op
29 april 2020
door
Jan P

Betrouwbare verzekeraar

Zit al een paar jaar bij centraal beheer met meerdere verzekeringen. Niks mis mee en blijf lekker bij centraal beheer. Kan het iedereen aanraden

4,0 rating
Geplaatst op
17 april 2020
door
Anoniem

Wat vind jij van Centraal Beheer?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo