Aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

aansprakelijkheidsverzekering centraal beheer
Aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

Schade kun je per ongeluk veroorzaken en de meeste ongelukken zitten in een klein hoekje. Bij een aantal van deze ongelukken is de financiële schade niet zo hoog en kun je deze zelf nog wel betalen, maar als de kosten oplopen tot duizenden euro’s is het toch erg prettig om hiervoor verzekerd te zijn. Met de aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer ben je verzekerd als je schade, of lichamelijk letsel, bij anderen hebt veroorzaakt. Wil je meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering die Centraal Beheer biedt? Lees dan vooral verder over de voorwaarden en bijzonderheden van deze verzekering.

De verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen

Met een aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt bij anderen. Daarnaast ben je hier ook verzekerd voor gevallen waarbij iemand gewond raakt door jouw toedoen. Denk hierbij aan een situatie waarbij iemand per ongeluk over je voet struikelt en hierdoor iets breekt. Op internet kun je de verschillende maatschappijen en de aangeboden verzekeringen met elkaar vergelijken. De aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer kun je zelf samenstellen door zelf te kiezen wat het verzekerde bedrag is en wie je meeverzekert. Je kunt er namelijk voor kiezen om alleen jezelf te verzekeren of om ook de mensen met wie je samenwoont mee te verzekeren.

Bijzonderheden van een aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

Elke verzekering heeft natuurlijk andere voorwaarden en bijzonderheden waardoor je juist wel of niet voor deze maatschappij zult kiezen. Een van de bijzonderheden van de aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer is dat ze ook schade in het buitenland verzekeren en daarnaast ook de schade die wordt toegebracht door een eventueel huisdier. Bij deze maatschappij wordt ook de schade aan een vakantiewoning veroorzaakt en verder worden kosten gedekt voor ongelukken die zijn gebeurd tijdens een vriendendienst. Hierbij kun je denken aan het helpen van het verhuizen van een goede vriend, waarbij een dure vaas breekt of een mooi tapijt sneuvelt.

Ook een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering? Ook dat kan bij Centraal Beheer

Niet alleen in persoonlijke situaties kunnen ongevallen voorkomen, maar ook bij een bedrijf en bij andere werksituaties kan het voorkomen dat je per ongeluk schade veroorzaakt. Als dit het geval is ben je met een normale particulieren aansprakelijkheidsverzekering niet verzekerd: hiervoor moet je namelijk een speciale zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Slechts een aantal maatschappijen bieden op dit moment deze verzekering aan, waarvan Centraal Beheer er een is. Ben je dus op zoek naar een zakelijke verzekering, dan ben je hier aan het goede adres.

Is het verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is zeker verstandig. Met deze verzekering ben je verzekerd voor de schade die jij per ongeluk aanricht bij iemand anders. Ook als door jouw toedoen iemand gewond raakt, ben je verzekerd. Voorbeeld: iemand struikelt over jouw voet en breekt een been.

Waarom zou je kiezen voor de aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer?

Je kunt de verzekering van Centraal Beheer zelf samenstellen en zelf het verzekerde bedrag bepalen. Je kunt kiezen voor verschillende dekkingen en je bent meteen ook verzekerd voor schade in het buitenland. Ook schade tijdens ene vriendendienst is bij Centraal Beheer verzekerd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering eigenlijk verplicht?

Nee, een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Het is wel zeer verstandig om deze verzekering af te sluiten. Je kunt bij Centraal Beheer overigens ook een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Voor je een verzekering kiest, is het verstandig de verzekeringen te vergelijken.

5/5 - (23 stemmen)

Wat vind jij van de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo