Aansprakelijkheidsverzekering FBTO

Een klein geval van schade kan soms al zorgen voor hoge kosten. Een vaas die je per ongeluk omstoot op een feestje bij de buren blijkt opeens een oude antieke vaas te zijn. En de reparatie van de deuk in de auto waar je kind tegen aanfietste blijkt opeens ook een stuk duurder uit te vallen. Met de aansprakelijkheidsverzekering FBTO ben je verzekerd in gevallen waarbij je schade veroorzaakt aan iemand anders of de spullen van iemand anders. Dit type verzekering is, in tegenstelling tot de WA verzekering voor motorvoertuigen, niet verplicht maar kan in veel gevallen handig zijn om te hebben afgesloten.

Dekking en meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering FBTO

Op Aansprakelijkheidsverzekering.nl kan je verzekeraars met elkaar vergelijken. Misschien vind je het namelijk wel heel belangrijk om een zo laag mogelijk eigen risico te hebben, terwijl een ander een lage maandelijkse premie wenst. Bij de aansprakelijkheidsverzekering FBTO ben je verzekerd tot een maximaal bedrag van €1.5 miljoen euro. Daarnaast geldt deze verzekering wereldwijd. Soms is het onduidelijk hoe hoog de schade van een ongeluk precies is, waardoor er een deskundige langs moet komen om de hoogte van de financiële kosten te bepalen. Dit bezoek kan echter ook kosten met zich meebrengen. De aansprakelijkheidsverzekering van FBTO kan dit vergoeden.

Wie zijn er allemaal meeverzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO?

Als je alleenstaand bent wil je natuurlijk gewoon een verzekering die voor jou alleen is, maar als je een groter gezin hebt met kinderen is het vaak handig om deze ook allemaal mee te verzekeren. Soms heb je schade namelijk niet zelf in de hand, bijvoorbeeld als je kind een voetbal door de ruit van de buren schiet. Bij de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO is schade die wordt veroorzaakt door je kinderen meeverzekerd. Evenals schade door toedoen van je huisdier. Als er mensen in jouw huis logeren en schade veroorzaken, worden zij zelfs ook meeverzekerd met deze verzekering.

Bepaling van de hoogte schade door de aansprakelijkheidsverzekering

Zoals eerder al is vermeld, is het soms niet helemaal duidelijk hoe hoog de exacte kosten zijn van de schade. Waardoor je ook niet weet hoeveel er vergoed zal worden. Met de aansprakelijkheidsverzekering FBTO wordt de dagwaarde van de spullen verzekerd, wat betekent dat de waarde wordt verzekerd die de spullen op dat moment hadden. Deze waarde wordt bij FBTO bepaald door middel van een afschrijvingslijst.

Reviews en ervaringen FBTO

8,6/10 op basis van 7 reviews

Goede aansprakelijkheidsverzekering

Al de tweede keer dat ik in twee jaar tijd schade meldt bij fbto en het wordt binnen zeer korte tijd opgelost en uitbetaald. Alle lof !

5,0 rating
Geplaatst op
6 juni 2020
door
Brian K

FBTO

We hadden nog geen aansprakelijkheidsverzekering. Daarom maar eens rustig gaan vergelijken en FBTO kwam goed uit de bus. Tot nu toe geen klachten.

5,0 rating
Geplaatst op
24 mei 2020
door
Thijmen s

Uitermate tevreden met service FBTO

De aansprakelijkheidsverzekering van FBTO kan ik iedereen aanraden. Bij FBTO zijn ze nog van de oude stempel. Korrekt en fatsoenlijk kontakt en geen nonsense.

5,0 rating
Geplaatst op
9 mei 2020
door
K Vermeulen

Super tevreden

Zoon laat telefoon vallen op de te harde vloer. Schade gemeld telefonisch en binnen 3 dagen alles geregeld en vergoed. Top!

5,0 rating
Geplaatst op
7 mei 2020
door
Kenny L

Snel en goed

Potje verf laten stuiteren over de tafel van mijn broer, balen maar gelukkig een aansprakelijkheidsverzekering bij Fbto. Weinig gedoe en was allemaal snel opgelost.

4,0 rating
Geplaatst op
28 april 2020
door
Huib van k

Wat vind jij van FBTO?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo