Aansprakelijkheidsverzekering Reaal

De aansprakelijkheidsverzekering Reaal biedt een dekking van maximaal €2.5 miljoen euro. Dit lijkt misschien een enorm hoog bedrag omdat je denkt dat je met een ongeluk nooit zoveel schade zal veroorzaken, maar toch kan het soms enorm van pas komen. Bij materiële schade klopt het dat het vaak om kleinere bedragen gaat, maar als er ook lichamelijk letsel is, kan het schadebedrag snel oplopen naar enkele honderdduizenden euro’s. Ben je druk bezig met het vergelijken van de opties en geïnteresseerd in de aansprakelijkheidsverzekering Reaal? Lees dan verder in onderstaand artikel.

Waarom zou je een aansprakelijkheidsverzekering Reaal afsluiten?

De aansprakelijkheidsverzekering Reaal is er voor iedereen: als je alleenstaand bent kun je alleen voor jezelf een verzekering afsluiten en als je kinderen hebt of een bijzondere gezinssituatie kun je ook de verzekering afsluiten die het beste aansluit bij je wensen. Wel is het zo dat de premie per maand verschilt per soort gezin, welke je gemakkelijk op internet kunt berekenen. Bij de aansprakelijkheidsverzekering Reaal worden ook spullen van visite verzekerd tot een maximaal bedrag van €1000. Het kan namelijk gebeuren dat je spullen kapot maakt van gasten in je woning. Normaliter is deze schade dan niet verzekerd, maar dit is bij de aansprakelijkheidsverzekering Reaal wel het geval.

Wat is er allemaal meeverzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering?

Uiteraard wordt met de aansprakelijkheidsverzekering Reaal schade aan spullen van anderen en aan personen zelf verzekerd. Daarnaast wordt ook schade door toedoen van je huisdier verzekerd, bijvoorbeeld als je hond iemand omver loopt op straat waardoor deze persoon zijn arm breekt. Bij de verzekering wordt schade tot maximaal €20.000 gedekt bij geleende spullen en ook bij vriendendiensten worden kosten gedekt tot maximaal €25.000. In de voorwaarden kun je exact lezen in welke situaties de kosten wel en niet worden gedekt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Verhaalbijstand bij de aansprakelijkheidsverzekering Reaal

Niet alleen jij kan schade bij iemand toebrengen, maar personen kunnen ook per ongeluk letsel veroorzaken bij jou of iemand uit je gezin. Als het heel veel moeite kost om deze letselschade vergoed te krijgen, kunnen ook de juridische kosten enorm oplopen. Met de verhaalbijstand kun je deze kosten vergoeden en daarnaast krijg je bij deze toevoeging aan de aansprakelijkheidsverzekering Reaal ook nog juridische hulp om schade aan je bezittingen te verhalen. Wil je daarnaast ook nog schade aan je eigen spullen verzekeren, dan kun je het beste een inboedelverzekering afsluiten om deze eventuele kosten te dekken.

Reviews en ervaringen Reaal

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Wat vind jij van Reaal?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo