Aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Aansprakelijkheidsverzekering Aegon
Aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Met een aansprakelijkheidsverzekering Aegon ben je goed verzekerd als je schade aan anderen of hun bezittingen veroorzaakt. Het kan je namelijk gebeuren dat je per ongeluk een camera van een bijzettafel stoot of dat je hond je buurman in zijn been bijt, waardoor deze in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland bieden dit type verzekering aan, aangezien het een heel slimme verzekering is om af te sluiten, ook al is deze niet verplicht. Met de aansprakelijkheidsverzekering Aegon ben je al vanaf €3,63 per maand verzekerd en daarnaast kun je zelf kiezen hoe hoog het verzekerde bedrag is en wie je meeverzekert.

Waarom kiezen voor een aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Voordat je een verzekering kiest, is het slim om eerst op internet alle opties te vergelijken en te kijken welke dekking en premie het beste aansluit bij je wensen. De aansprakelijkheidsverzekering Aegon heeft als een voordeel dat het een wereldwijde dekking heeft, waardoor je dus ook in het buitenland verzekerd bent voor schade die je veroorzaakt bij anderen. Een ander groot voordeel is dat je bij de aansprakelijkheidsverzekering Aegon standaard geen eigen risico hebt. Als je liever een lagere premie hebt, kun je er hier wel voor kiezen om het eigen risico toch te verhogen. Met gunstige voorwaarden en snelle hulp is het een goede verzekering om af te sluiten.

Nadelen van de aansprakelijkheidsverzekering

Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten voordat je de aansprakelijkheidsverzekering gaat afsluiten. Een van deze zaken is dat schade die is veroorzaakt door toedoen van je auto niet wordt vergoed. Deze valt hier buiten de dekking en je hebt hier een WA verzekering voor nodig, die sowieso in Nederland verplicht is. Daarnaast heb je maar een beperkte dekking van €1.25 miljoen euro in de Verenigde Staten en Canada, dus als je hier vaak te vinden bent is dat een belangrijke factor om rekening mee te houden. Ook bij een vriendendienst, zoals het helpen met een verhuizing, ben je bij de Aegon maar beperkt verzekerd tot een maximaal bedrag van €12.500.

Aansprakelijkheidsverzekering bij Aegon: verdere bijzonderheden

Bij deze verzekering worden ook standaard uitwonende studerende kinderen meeverzekerd, iets wat niet bij elke maatschappij het geval is. Daarnaast worden de kosten voor juridische bijstand ook gedekt, wat van pas kan komen als iemand je aansprakelijk stelt voor het ongeluk.

Waarom sluit je een aansprakelijkheidsverzekering af?

Met aan aansprakelijkheidsverzekering ben jij verzekerd voor de schade die jij per ongeluk aanricht bij iemand anders. Je kunt een persoonlijke verzekering afsluiten, maar ook een verzekering voor heel het gezin. Bij bepaalde aanbieders kun je zelfs een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor de schade die jouw huisdier aanricht bij derden.

Waarom zou je kiezen voor de aansprakelijkheidsverzekering Aegon?

Kies je voor de aansprakelijkheidsverzekering Aegon, dan weet je zeker dat je een lage maandelijkse premie betaalt. Kies je voor Aegon, dan kun je bovendien zelf kiezen hoe hoog het verzekerde bedrag precies is. Met Aegon kies je bovendien voor een verzekeraar met een zeer goede naam.

Zijn er meer voordelen om zaken te doen met verzekeraar Aegon?

Ja, die zijn er zeker. Kies je voor de Aegon aansprakelijkheidsverzekering, dan zijn standaard de uitwonende studerende kinderen meeverzekerd. Daarmee onderscheidt Aegon zich ten opzicht van andere verzekeraars. Ook zijn bij Aegon de kosten voor juridische bijstand gedekt.

5/5 - (25 stemmen)

Wat vind jij van de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo