Aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Aansprakelijkheidsverzekering Aegon
Aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Met een aansprakelijkheidsverzekering Aegon ben je goed verzekerd als je schade aan anderen of hun bezittingen veroorzaakt. Het kan je namelijk gebeuren dat je per ongeluk een camera van een bijzettafel stoot of dat je hond je buurman in zijn been bijt, waardoor deze in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland bieden dit type verzekering aan, aangezien het een heel slimme verzekering is om af te sluiten, ook al is deze niet verplicht. Met de aansprakelijkheidsverzekering Aegon ben je al vanaf €3,63 per maand verzekerd en daarnaast kun je zelf kiezen hoe hoog het verzekerde bedrag is en wie je meeverzekert.

Waarom kiezen voor een aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Voordat je een verzekering kiest, is het slim om eerst op internet alle opties te vergelijken en te kijken welke dekking en premie het beste aansluit bij je wensen. De aansprakelijkheidsverzekering Aegon heeft als een voordeel dat het een wereldwijde dekking heeft, waardoor je dus ook in het buitenland verzekerd bent voor schade die je veroorzaakt bij anderen. Een ander groot voordeel is dat je bij de aansprakelijkheidsverzekering Aegon standaard geen eigen risico hebt. Als je liever een lagere premie hebt, kun je er hier wel voor kiezen om het eigen risico toch te verhogen. Met gunstige voorwaarden en snelle hulp is het een goede verzekering om af te sluiten.

Nadelen van de aansprakelijkheidsverzekering

Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten voordat je de aansprakelijkheidsverzekering gaat afsluiten. Een van deze zaken is dat schade die is veroorzaakt door toedoen van je auto niet wordt vergoed. Deze valt hier buiten de dekking en je hebt hier een WA verzekering voor nodig, die sowieso in Nederland verplicht is. Daarnaast heb je maar een beperkte dekking van €1.25 miljoen euro in de Verenigde Staten en Canada, dus als je hier vaak te vinden bent is dat een belangrijke factor om rekening mee te houden. Ook bij een vriendendienst, zoals het helpen met een verhuizing, ben je bij de Aegon maar beperkt verzekerd tot een maximaal bedrag van €12.500.

Aansprakelijkheidsverzekering bij Aegon: verdere bijzonderheden

Bij deze verzekering worden ook standaard uitwonende studerende kinderen meeverzekerd, iets wat niet bij elke maatschappij het geval is. Daarnaast worden de kosten voor juridische bijstand ook gedekt, wat van pas kan komen als iemand je aansprakelijk stelt voor het ongeluk.

Reviews en ervaringen Aegon aansprakelijkheidsverzekering

9,3/10 op basis van 9 reviews

Gewoon goed

Geen commentaar

5,0 rating
Geplaatst op
15 juli 2020
door
Anoniem

Top

ik ben zeer tevreden, daarom heb ik al mijn verzekeringen nu bij Aegon.

5,0 rating
Geplaatst op
15 juni 2020
door
Ali b

Geweldig en snel!

Rekeningnummerwijziging doorgeven, was binnen 2 minuten gepiept. Geweldige service!

5,0 rating
Geplaatst op
29 mei 2020
door
Robin

Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Schade gemeld via de website en binnen 1 week contact. Op zich had dit iets sneller gekund maar mag niet klagen want wel volledig vergoed.

4,0 rating
Geplaatst op
7 mei 2020
door
Lamar

Goed

Zeer goede ervaringen gehad met de klantenservice van Aegon. Vriendelijk en zeer meewerkend en daarnaast duidelijke taal waar je wat aan hebt.????

5,0 rating
Geplaatst op
7 mei 2020
door
M Diepenmaat

Wat vind jij van Aegon aansprakelijkheidsverzekering?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo