Aansprakelijkheidsverzekering OHRA

Aansprakelijkheidsverzekering ohra
Aansprakelijkheidsverzekering OHRA

Het word je vaak verteld: een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat is ook zeker zo: het kan je namelijk gebeuren dat je zomaar een laptop van tafel stoot, rode wijn over een kleed morst of dat je zoon of dochter een deuk in een auto fietst. De financiële gevolgen van deze ongelukken kunnen klein zijn, maar kunnen zeker bij letselschade ook flink oplopen. Met een aansprakelijkheidsverzekering OHRA ben je gelukkig verzekerd voor schade die je veroorzaakt bij anderen. Bij de aansprakelijkheidsverzekering OHRA kun je rekenen op een snelle afhandeling en daarnaast heb je geen eigen risico als de schade wordt betaald. Als je op dit moment bezig bent met het vergelijken van aansprakelijkheidsverzekeringen en meer te weten wilt komen over OHRA, lees dan vooral verder.

Wat is er allemaal verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering OHRA?

Met de aansprakelijkheidsverzekering OHRA ben je verzekerd tot een bedrag van €2.5 miljoen euro, maar je kunt er ook voor kiezen om maar €1.25 miljoen te verzekeren. Als je voor dit lagere bedrag kiest, hoef je uiteraard ook minder premie te betalen. De verzekering verzekert schade die is veroorzaakt door jezelf, je partner, je kind of huisdier, afhankelijk van je persoonlijke gezinssituatie. Daarnaast wordt er tot €25.000 verzekerd bij vriendendiensten, zoals het helpen verhuizen van een vriend, bij sport- en spelsituaties en bij logeer- en oppassituaties.

Wat wordt er niet verzekerd?

Natuurlijk kun je niet alle financiële schade verhalen bij OHRA. Schade die is veroorzaakt waarbij er opzet in het spel was, wordt uiteraard niet verzekerd. Het moet echt gaan om situaties waarbij er per ongeluk schade of lichamelijk letsel is opgetreden. Ook wordt schade met je auto niet verzekerd, hiervoor moet je de verplichte WA autoverzekering afsluiten. Als laatste wordt ook schade die is veroorzaakt tijdens je werk niet verzekerd, hiervoor is meestal je werkgever verzekerd met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering OHRA, waarover je hieronder meer leest.

De zakelijke aansprakelijkheidsverzekering OHRA voor ZZP’ers

Ook op je werk kan het voorkomen dat je per ongeluk schade veroorzaakt. Denk hier bijvoorbeeld aan een schildersbedrijf die een pot verf morst op een duur kleed, of een bouwbedrijf die per ongeluk een hamer laat vallen waardoor de stenen vloer kapot gaat. Voor deze schade ben je niet verzekerd met de normale aansprakelijkheidsverzekering, maar hier dien je een zakelijke verzekering voor af te sluiten, iets wat gelukkig ook bij deze maatschappij kan.

Reviews en ervaringen OHRA

8,6/10 op basis van 10 reviews

Zeer tevreden

Kan niks anders zeggen dat ik zeer tevreden bne met ohra en haar verzekering. Handig ook dat je kunt combineren.

5,0 rating
Geplaatst op
4 juni 2020
door
Ted van B

Geen gedoe zeer tevreden over OHRA

Super club dit. Geen gezeur en snelle klantenservice. Ben normaal echt kritisch maar kan niks vinden. Terugbellen doen ze ook nog op tijd.

5,0 rating
Geplaatst op
30 mei 2020
door
KV

Niks dan lof voor Ohra

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering stuitte ik op Ohra. Deze verzekeraar was al bekend bij mij omdat ik in het verleden als een klant ben geweest! Maar hoe dan ook, ik heb mijn aansprakelijkheidsverzekering bij Ohra afgesloten. Ik kreeg daarbij dekking voor het hele gezin.

5,0 rating
Geplaatst op
16 mei 2020
door
J. van k

Kon beter

Betaal al een paar jaar voor mijn aansprakelijkheidsverzekering bij OHRA. Toen ik ze laatst nodig had duurde het best lang voor ik iemand aan de lijn had. Medewerker heeft me wel goed geholpen.

3,0 rating
Geplaatst op
8 mei 2020
door
Kim

Handig en goedkoop

Blij met de meerdere verzekeringen bij ohra. Als zzp’er ben je voor een klein prijsje rondom verzekerd. Aanrader voor alle zzp’ers.

4,0 rating
Geplaatst op
26 april 2020
door
ZZP'er

Wat vind jij van OHRA?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo