Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering zzp?

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering zzp?
Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering zzp?

Ben je zpp’er? Dan heb je een goede aansprakelijkheidsverzekering nodig. Die dekt de kosten van schade tijdens je werk. Iedereen maakt weleens een foutje. Toch kan een kleine vergissing voor hoge kosten zorgen. En als zzp’er zit je niet te wachten op een schadeclaim van duizenden euro’s. Sterker nog, die kun je niet eens betalen. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is dan ook onmisbaar. Maar wat kost een aansprakelijkheidsverzekering zzp precies? En welke verzekering moet je dan kiezen? Het is goed om de verschillende mogelijkheden eens op een rijtje te zetten. Zo kun je een verstandige keuze maken. Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet moeilijk. Maar dan moet je wel weten wat belangrijk is. 

Ontdek wat een aansprakelijkheidsverzekering zzp kost

Een aansprakelijkheidsverzekering zzp kost meestal niet zoveel. En dat is fijn, zeker als je nog maar net als zelfstandige werkt. Voor een lage premie verzeker je een hoog bedrag. Dat geeft je de zekerheid dat de kosten van schade tijdens je werk worden vergoed. De premie is afhankelijk van je beroep. Op kantoor loop je nu eenmaal minder risico op ongelukken dan op een bouwplaats. Ook de hoogte van het verzekerde bedrag is belangrijk voor de premie. Bij sommige verzekeringen betaal je een eigen risico. Dat is een bedrag dat je bij schade zelf moet betalen. Wat een aansprakelijkheidsverzekering zzp precies kost, kun je gemakkelijk te weten komen. Op Aansprakelijkheidsverzekering.nl vergelijk je snel en eenvoudig verschillende verzekeringen met elkaar. Zo zie je direct welke verzekering het beste bij je past. Aansprakelijkheidsverzekering.nl geeft onafhankelijk advies. Hier vind je de beste aansprakelijkheidsverzekeringen voor zowel zakelijk als privé.

Welke aansprakelijkheidsverzekeringen voor zzp’ers zijn er?

Er zijn verschillende soorten zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen. De meest bekende is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is eigenlijk onmisbaar voor alle ondernemers. Als je schade veroorzaakt tijdens je werk, worden de kosten vergoed. Denk daarbij aan schade aan materialen, maar ook aan letselschade. Je stoot bijvoorbeeld een ruit stuk op het terrein van je opdrachtgever. Of een bezoeker struikelt over een los liggend tapijt in je kantoor en breekt een been. In dat geval betaalt de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de schade. De ruit wordt vervangen en de zorgkosten voor je bezoeker worden vergoed. Voor zzp’ers in de dienstverlening is er ook nog de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Die dekt de schade door beroepsfouten. Als jij een verkeerde tekening maakt of een slecht advies geeft, heeft dat gevolgen. De kosten daarvan kunnen flink oplopen. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt deze schade. Wat een aansprakelijkheidsverzekering kost, hangt dus sterk af van je beroep.

Aansprakelijkheidsverzekering zzp kost weinig, maar levert veel op

Als zzp’er mag je de kosten van je aansprakelijkheidsverzekering van de belasting aftrekken. Dat levert je dus voordeel op. Bedenk goed welke verzekering je nodig hebt. Voor sommige zzp’ers is het handig om allebei de aansprakelijkheidsverzekeringen af te sluiten. Anderen hebben er genoeg aan één. Op Aansprakelijkheidsverzekering.nl vind je gemakkelijk de verzekering die bij je past. Bij het vergelijken van verschillende verzekeringen kun je op een aantal dingen letten. Natuurlijk is de premie belangrijk. Maar vergeet ook de dekking niet. Welke schade wordt precies vergoed? En hoe hoog is het eigen risico? Op Aansprakelijkheidsverzekering.nl zie je in één oogopslag wat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zzp kost. Je kunt de verzekering van je keuze direct afsluiten. Bescherm jezelf als zzp’er tegen hoge schadeclaims en sluit op tijd een goede aansprakelijkheidsverzekering af. Dan hoef je je geen zorgen meer te maken als je terecht of onterecht aansprakelijk wordt gesteld. Soms stelt een opdrachtgever of branchevereniging een aansprakelijkheidsverzekering verplicht. En anders is het slim om er toch één af te sluiten. Er is altijd wel een verzekering te vinden, die perfect bij jouw situatie past.

5/5 - (30 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo