Chubb Insurance zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Ben je eigenaar van een bedrijf en ben je op zoek naar een handige verzekering die eventuele juridische aansprakelijkheid voor je dekt? Dan is het een slim idee om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, zodat je eventuele kosten vergoed kun krijgen. Op deze pagina lees je meer informatie over de zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen die je bij Chubb Insurance kunt afsluiten. Je leest meer informatie over het bedrijf terug, waardoor je een beter beeld krijgt van met welke partij je in zee gaat. Verder kom je erachter welke voordelen eraan een verzekering bij deze maatschappij zitten. Aan het einde krijg je een handige tip over het makkelijk en snel kunnen vergelijken van verschillende verzekeraars. 

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Chubb Insurance

Dit is het verhaal achter Chubb Insurance zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen

Chubb Insurance is actief in de Benelux en kan jouw bedrijf op veel verschillende manieren bijstaan. Zij zijn vooral gespecialiseerd in het bieden van brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen. De speciale verzekeringen die zij aanbieden werken door op het gebied van milieu, cyber en transport, hier lees je verderop meer over. Het maakt bij Chubb Insurance niet uit of je een MKB of grote en eventueel multinationale onderneming hebt. Iedereen kan bij hen terecht. Er wordt altijd een plan op maat opgesteld, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wanneer er stappen ondernomen worden.

Het belangrijkste voordeel aan het afsluiten van een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is dat je zonder stress kunt blijven ondernemen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en wanneer je werknemers per ongeluk een fout maken bij een klant en schade veroorzaken, is dit veel sneller opgelost als je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering hebt.

Uit welke soort verzekeringen kun je bij Chubb Insurance kiezen?

Chubb Insurance is een grote speler op het gebied van zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen en meer. Zij bieden verschillende pakketten aan, die in drie categorieën zijn onderverdeeld. Je kunt kiezen uit bescherming tegen cyberrisico’s. Dit helpt je om gewapend te zijn tegen problemen die te maken hebben met de technologie en data van je bedrijf. Wanneer er een cyberincident plaatsvindt, word je zowel voor, tijdens als na het probleem door Chubb Insurance ondersteunt. Eigen schade en de aansprakelijkheid en schade aan andere betrokken partijen (denk hierbij aan jouw leveranciers of klanten) wordt op dat moment vergoed, net zoals de kosten die je maakt om crisismanagementdiensten in te schakelen.

De tweede categorie is de gecombineerde zakelijke dekking, hieronder vallen verzekeringen tijdens zakenreizen, elite bestuurdersaansprakelijkheid, Evolve (voor ondernemers die voor het eerst in het buitenland zaken gaan doen) en een collectieve verzekering voor lichamelijke ongevallen. De derde categorie is ongevallen & welzijn. Daarbij kun je kiezen uit een zakelijke reisverzekering, oorlogsrisico’s en ook de collectieve ongevallen.

Kies altijd voor een verzekeraar die bij jouw en je bedrijf past

Door meerdere verzekeraars met elkaar te vergelijken, kom je erachter wie je het meest uitgebreide pakket kan aanbieden voor de meest interessante prijs. Wanneer je nog verder wil kijken, kun je ervoor kiezen om andere interessante partijen te onderzoeken. Betrouwbare verzekeraars waar je bijvoorbeeld meer informatie over zou kunnen opzoeken zijn Amlin Europe en Alta Signa. Je weet zelf het beste naar wat voor type zakelijke verzekering je op zoek bent. Je kunt in ieder geval uit drie verschillende zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen kiezen. Wil je graag een beroepsaansprakelijkheidsverzekering tegen eigen fouten of fouten van je werknemers afsluiten?

Kies je liever voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, die je vergoedingen biedt op het moment dat er schade aan eigendommen of letselschade wordt gemeld? Of kies je voor een bestuurdersaanspraakelijkheidsverzekering? Waarbij je als bestuurder van je bedrijf tegen vermogensschade bent verzekerd. Het is mogelijk om meerdere soorten zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen af te sluiten. Wanneer je voor een combinatie kiest, weet je in ieder geval dat je zo uitgebreid mogelijk verzekerd bent.

Ben je als particulier of zakelijk verplicht om ene aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?

Nee, dat is zeker niet het geval. Je mag een dergelijke verzekering afsluiten, het hoeft echter niet. Overigens is het wel verstandig om deze verzekering af te sluiten. Verwarring is er vooral omdat een WA-verzekering bij een auto wel een verplicht karakter heeft.

Waarom zou je kunnen kiezen voor een verzekering bij Chubb Insurance?

Kies je voor een aansprakelijkheidsverzekering van Chubb Insurance, dan kies je voor een verzekeraar die actief is in de Benelux. Het is een verzekeraar waar iedereen terecht kan en waarmee je zonder stress kunt ondernemen. De premies zijn bovendien laag en de service die verleend wordt is uitstekend.

Is Chubb Insurance ook de beste verzekeraar?

Om de beste verzekeraar te vinden, doe je er vooral goed aan om deze goed met elkaar te vergelijken. Pas als je de verzekeringen en verzekeraars goed met elkaar vergeleken hebt, maak je een keuze; een keuze die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

5/5 - (18 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo