De Goudse zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, komt er heel wat bij kijken om alle zaken goed te regelen. Het is een slimme zet om in ieder geval een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Op deze pagina ontvang je meer achtergrondinformatie over De Goudse verzekeraar. Je leest wat hun verhaal is en waarom dit een betrouwbare partij is om je zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij te regelen. Verder worden de voordelen bij deze verzekeraar horen benoemd. Aan het einde lees je meer over de door ons ontwikkelde tool die je in staat stelt om makkelijk en snel verschillende verzekeraars te vergelijken. Jij weet uiteindelijk wat je maandelijkse budget voor zakelijke verzekeringen is, dus kies vooral voor een verzekeraar die hierbij past.

Kies je het liefst voor een oer-Hollandse aansprakelijkheidsverzekering? Dan moet je bij De Goudse zijn

De Goudse is in 1924 in Gouda opgericht door Geert Bouwmeester. Toen hij slechts 22 jaar oud was, koos hij ervoor om een eigen verzekeringskantoor op te zetten. De polissen werden in het begin zelfs op de fiets bezorgd. Door de jaren heen is deze verzekeraar gegroeid, opgebloeid en veranderd. Dit neemt niet weg dat De Goudse nog steeds een familiebedrijf is, dat door rasechte ondernemers wordt gerund. Je kun bij hen terecht als particulier, maar ook als ondernemer. Wanneer je voor deze verzekeraar kiest, kies je voor een samenwerking met de beste adviseurs, die je helpen om een passende polis af te sluiten. Het belangrijkste is dat je risico’s beperkt en voldoende tijd en energie overhoudt om te blijven ondernemen. 

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van De Goudse

Deze voordelen maken het interessant om voor een zakelijke verzekering bij De Goudse te kiezen

De Goudse is een Nederlandse verzekeraar die je onder andere zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen kan aanbieden. Doordat zij een breed assortiment in de aanbieding hebben, kun je hier voor allerlei soorten zakelijke verzekeringen terecht. Als ondernemer heb je het druk genoeg, vandaar dat het een fijn idee kan zijn als je een team van experts tot je beschikking hebt, die oplossingen voor jou en je onderneming kunnen aandragen als het eens tegenzit. Denk je erover na om internationaal met je bedrijf te gaan opereren? Dan kun je bij deze verzekeraar zelfs uit reis- en expatriatesverzekeringen kiezen.

Verder kun je ervan uitgaan dat er onafhankelijke adviseurs aan je worden gekoppeld, die je op elk gewenst moment van passend advies en een luisterend oor kunnen voorzien. Deze verzekeraar kijkt altijd vooruit en zorgt ervoor dat de acties die worden ondernomen bij je persoonlijke wensen, situatie en mogelijkheden past.

Gebruik de handige tool op deze pagina om verschillende verzekeraars te vergelijken

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan zomaar voorkomen dat jij of je personeel schade aan producten of op locatie van de klant veroorzaken. Op dat moment is het handig om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. Los van dit type verzekering, kun je ook voor een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kiezen. Deze verzekering is speciaal samengesteld voor directeuren, bestuursleden, commissarissen en toezichthouders van organisaties, verenigingen of stichtingen. De derde vorm van een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze is vooral handig op het moment dat je een vorm van bescherming wil hebben als je onderneming met financiële schadeclaims te maken krijgt.

Los van De Goudse, kun je uit nog veel meer andere verzekeraars kiezen. Denk hierbij aan CNA Hardy, HDI Global of Allianz. Wanneer je niet goed weet voor welke partij je wil kiezen, kun je de slimme tool op onze website gebruiken om makkelijk en snel verzekeraars met elkaar te vergelijken. De tool helpt je in één oogopslag de voordelen en prijzen van verschillende verzekeraars in te zien. Weet jij al welke partij het beste bij je past?

Waarom zou je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Zowel zakelijk als particulier zit een ongeluk in een heel klein hoekje. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd als je per ongeluk schade aanricht aan de spullen van anderen. Dit geldt ook voor de lichamelijke schade die je per ongeluk aanricht. Zonder verzekering moet je zelf de schade betalen.

Waarom zou je kunnen kiezen voor een verzekering bij De Goudse?

Je kunt kiezen voor een aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse omdat je te maken hebt met een echte Nederlandse verzekeraar. Bovendien is het ene zeer ervaren verzekeraar die al vanaf 1924 actief is. Je weet je bovendien omringd door experts en je kunt zelf een passende verzekering samenstellen.

Is De Goudse meteen ook de beste verzekeraar?

Dat valt zo niet te zeggen. Om te weten wat voor jou de beste verzekeraar is, doe je er altijd goed aan om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Nadat je dit gedan hebt, is de kans goot dat jij een verzekering kiest die perfect aansluit bij jouw wensen.

5/5 - (16 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo