Hiscox zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Wanneer je aan het hoofd van een eigen onderneming staat, wil je jouw zaakjes uiteraard zo goed mogelijk op orde hebben. Het kan helpen om in ieder geval een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Op deze pagina staat verzekeraar Hiscox centraal. Je komt erachter wat het verhaal van deze verzekeraar is en waarom je juist voor een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering via deze partij kunt kiezen. Door je bewust te worden van de voordelen die deze verzekeraar je te bieden heeft, wordt het je wellicht iets makkelijker gemaakt om een definitieve keuze te maken. Aan het einde lees je meer over onze slimme vergelijkingstool, die je kan helpen om je favoriete opties makkelijk en snel naast elkaar te zetten. Kies altijd voor de verzekeraar waar je het beste gevoel bij hebt en een premie die in je maandelijkse budget past.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Hiscox

Dit wil je over Hiscox weten als je op zoek bent naar een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Hiscox is van oorsprong een internationale nicheverzekeraar, die zowel kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Amerika, Spanje en Portugal heeft. Het bedrijg is genoteerd aan de Londen Stock Exchange en bestaat uit drie verschillende onderdelen. De Hiscox London Market, Hiscox RE & ILS en Hiscox Retail. De eerste twee onderdelen, werken vooral internationaal gezien samen met andere verzekeraars aan grote of complexe projecten. De Retail groep zet zich in voor eigen klanten, die vaak uit zzp’ers of vermogende particulieren bestaan.

Wanneer je voor Hiscox kiest, kies je voor meer dan kwaliteit

Hiscox biedt je op het gebied van zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan. Zij zijn gespecialiseerd in het bijstaan van zzp’ers die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening. Het team doet er alles aan om je claim zo snel en goed mogelijk op te lossen. Wanneer je met een schadeclaim te maken krijgt als ondernemer, neemt de stress toe en wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Hoe fijn is het op dat moment dat een professioneel team de schadeafhandeling geheel van je over kan nemen? Persoonlijke service en probleemoplossend denken zijn de belangrijkste kenmerken van Hiscox. Daarnaast wordt deze verzekeraar als discreet bestempeld, waardoor jij je om de privacy en naam van je bedrijf geen zorgen hoeft te maken.

Deze verzekeraar heeft verstand van zaken en weet precies welke acties op maat jouw bedrijf ondersteunen in tijden van nood. De experts aan wie je gekoppeld wordt spreken zowel Nederlands als Engels. Daarnaast werkt het team flexibel, begripvol en efficiënt.

Wil je jouw opties verduidelijken? Gebruik dan de handige vergelijkingstool op onze website

Ben je er nog niet over uit of je voor een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij Hiscox wil kiezen? Dan kun je met de handige en uitgebreide tool op onze website meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken. Een andere interessante partij waar je voor kunt kiezen is HDI Global Specialty, De Goudse of Allianz. Wanneer je de tijd neemt om de voordelen en de prijzen van verschillende verzekeraars te vergelijken, weet je zeker dat je voor de beste deal van het moment kunt kiezen. Ondernemen kost al genoeg geld, je hebt al veel in je onderneming geïnvesteerd. Vandaar dat het zonde zou zijn als je in de financiële problemen komt doordat er schade wordt gemeld met betrekking tot je eigendommen, personeel of de klant.

Het kan geen kwaad om je juridisch gezien in te dekken bij een verzekeraar, die je direct ondersteunt als je tegen een probleem aanloopt. Zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen worden in drie categorieën ondergebracht. Je kunt voor de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering of de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiezen. Je weet zelf het beste wat jouw bedrijf nodig heeft en waar je het meeste aan gaat hebben!

Waarom zou je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor de schade die jij als ondernemer eventueel en per ongeluk toebrengt aan een derde partij. Heb je gene verzekering, dan kun je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de schade en dan kan de toekomst van jouw bedrijf in het geding komen.

Waarom zou je kiezen voor verzekeraar Hiscox?

Kies je voor een aansprakelijkheidsverzekering van Hiscox, dan kies je voor een internationaal opererende verzekeraar die beursgenoteerd is. De verzekeraar is gespecialiseerd in verzekeringen voor zzp’ers die in de zakelijke dienstverlening actief zijn. Kwaliteit en service staan voorop, terwijl het ook een zeer discrete verzekeraar is.

Is Hiscox ook meteen de beste verzekeraar?

Dat is zo niet te zeggen. Wil je weten wat de voor jou beste verzekeraar is, is het goed eerst alles over de verzekering te lezen. Vervolgens ga je verzekeringen vergelijken. Pas als je vergeleken hebt, weet je dat je de voor jou juiste keuze maakt.

5/5 - (16 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo