Nationale Nederlanden zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Het runnen van een onderneming vergt veel tijd, geld en geregel. Om je tegen eventuele schade te beschermen, kun je ervoor kiezen om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Maar hoe weet je voor welke zakelijke verzekeraar je het beste kunt kiezen? Op deze pagina lees je waardevolle informatie over de Nationale Nederlanden terug. Deze verzekeraar kan je op zakelijk gebied verschillende soorten verzekeringen aanbieden. Je komt erachter waarom juist deze verzekeraar interessant voor jou en je bedrijf kan zijn. Verder lees je welke voordelen erbij komen kijken op het moment dat je voor een zakelijke verzekering bij deze partij kiest.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Nationale Nederlanden

Dit is het verhaal achter Nationale Nederlanden als jouw potentiële zakelijke verzekeraar

Nationale Nederlanden is sinds de 18e eeuw al een begrip in Nederland, waardoor het merk zelf al voldoende betrouwbaarheid uitstraalt. In 1963 zijn De Nederlanden van 1845 en de Nationale-Levensverzekering-Bank met elkaar gefuseerd, wat de NN van vandaag de dag als gevolg heeft gehad. De NN-group operationeert nu wereldwijd en heeft merken zoals OHRA actief, BeFrank, ABN AMRO Insurance en nog veel meer voortgebracht.

Dit zijn de voordelen waar je mee te maken krijgt als je voor Nationale Nederlanden kiest

Nationale Nederlanden biedt je de mogelijkheid om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering op maat samen te stellen via hun Zekerheidspakket. Wanneer je hiervoor kiest, kan je zelf modules aan je verzekering toevoegen, waarvan jij denkt dat je er iets aan hebt. Het grote voordeel van dit specifieke zakelijke verzekeringspakket is dat je het op elk gewenst moment kunt uitbreiden, aanpassen en zelfs kunt stopzetten. Je zit dus nergens aan vast. Verder kan de totale pakketkorting tot 10% zijn, als je voor een combinatie van meerdere modules kiest. Daarnaast voorkomt het dat je per ongeluk dubbel verzekerd bent, wat je dus ook nog eens geld bespaart.

Doordat het pakket op maat samengesteld wordt, kun je het niet online afsluiten. Je wordt gekoppeld aan een vakkundige adviseur die in gesprek gaat over welke verzekeringsbehoeften jouw bedrijf heeft. Hierdoor kan er niets misgaan en weet je zeker dat iedere module die je uitkiest, van waarde is. Verder is Nationale Nederlanden een bekende, betrouwbare en geliefde verzekeraar in Nederland. Je kunt schade bij hen 24/7 via de mail, telefoon en je persoonlijke verzekeringsadviseur melden.

Bekijk en vergelijk jouw favoriete zakelijke aansprakelijkheidsverzekeraars

Wil je naast de Nationale Nederlanden ook andere verzekeraars bekijken voor je een definitieve keuze maakt? Dan zou je verzekeraars zoals MS Amlin of AIG kunnen overwegen. Om je tijd en moeite te besparen, hebben wij een handige vergelijkingstool samengesteld, die je op onze website terug kunt vinden. De tool helpt je om in één keer meerdere interessante verzekeraars met elkaar te vergelijken. Je kunt zien welke zakelijke verzekeraars de meest interessante voordelen voor je in de aanbieding hebben. Daarnaast kun je de vanaf prijzen met elkaar vergelijken. Op die manier kun je voor de beste optie kiezen die zowel binnen je budget als bij de behoeften van je bedrijf past.

Wanneer je de tijd neemt om alle opties uit te zoeken die interessant voor je zijn, kun je een weloverwogen keuze maken. Beeld je vooral in dat je de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering waar jij voor kiest, jarenlang laat doorlopen. Het is dan veel beter om in één keer de juiste keuze te maken, dan om gaandeweg te moeten overstappen aangezien de verzekeraar je toch niet helemaal bevalt. Jij weet het beste waar je naar op zoek bent en welke zakelijke aansprakelijkheidsverzekering daarop aansluit.

5/5 - (15 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo