Nationale Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf te beschermen tegen financiële risico’s. Een van de manieren waarop je dit kunt doen, is door het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. In deze blog gaan we in op de Nationale Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, wat deze verzekering precies inhoudt en wat de voordelen ervan zijn voor jou als ondernemer. Aan het einde krijg je tips over het gebruik van de vergelijkingstool op onze website. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of deze verzekering bij jouw bedrijf past.

Waar bestaat een Nationale Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uit?

De Nationale Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming aan ondernemers met bedrijven tegen financiële verliezen die voortvloeien uit aansprakelijkheidsclaims van derden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een klant letselschade oploopt tijdens het bezoek aan je bedrijf, of als een product van je bedrijf niet naar behoren functioneert en daardoor schade veroorzaakt. Door een dergelijke verzekering af te sluiten, kun jij jezelf wapenen tegen de financiële gevolgen van dergelijke claims, die soms erg hoog oplopen. Daarnaast biedt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ook dekking voor juridische kosten die gemaakt worden tijdens het verdedigen van een aansprakelijkheidsclaim. Dit kan bijvoorbeeld het inhuren van een advocaat zijn, of het betalen van rechtsbijstandsvergoedingen.

Zo hoef je als bedrijf je geen zorgen te maken over extra financiële lasten die voortvloeien uit het afhandelen van een claim.

Welke voordelen zitten eraan een Nationale Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Er zijn verschillende voordelen te koppelen aan de Nationale Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering komen, waar ondernemers zoals jij baat bij kunnen hebben. Eén van de fijnste voordelen is dat deze verzekeraar een uitgebreid netwerk heeft van specialisten die je kunt raadplegen bij vragen of problemen. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar bijvoorbeeld een advocaat of een letselschade-expert, maar kun je gebruikmaken van het netwerk van Nationale Nederlanden. Daarnaast is deze verzekeraar een betrouwbare en veelzijdige Nederlandstalige partij. Door in je eigen taal te communiceren, kun je vervelende miscommunicatie voorkomen. Dat is wel belangrijk als het om de afhandeling van schadeclaims gaat!

Bovendien biedt de verzekeraar vaak aantrekkelijke kortingen voor ondernemers die meerdere verzekeringen afsluiten. Je kunt bijvoorbeeld ook voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een rechtsbijstandverzekering bij ze terecht. Daarnaast biedt deze verzekeraar ook verzekeringen voor bijvoorbeeld brand, inbraak en stormschade aan je bedrijf.

Weet je nog niet voor welke verzekeraar je kiest? Zet dan de slimme vergelijkingstool in

Ben je nog niet overtuigd of de bedrijfsverzekering via Nationale Nederlanden degene is die het beste bij jouw onderneming past? Dan kun je de handige vergelijkingstool inzetten om je mogelijkheden mee uit te zoeken. Onze vergelijkingstool voor bedrijfsverzekeringen kan jou als ondernemer enorm helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over je zakelijke verzekeringen. Ten eerste biedt de vergelijkingstool een snelle en gemakkelijke manier om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo hoef je niet zelf alle voorwaarden van verschillende verzekeraars naast elkaar te leggen, maar kun je op één plek een duidelijk overzicht krijgen van de belangrijkste kenmerken van elke verzekering.

Ten tweede kun je met onze vergelijkingstool ook eenvoudig de prijzen van verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Zo kun je voor de verzekering kiezen die het beste bij je budget past. Bovendien kun je vaak ook profiteren van aanbiedingen en kortingen die anders moeilijk te vinden zijn. Neem vooral de tijd om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering te vinden waar je enthousiast over bent. Je sluit dit type verzekeringen namelijk af voor de lange termijn. Het scheelt je veel tijd en moeite als je jarenlang tevreden bent over de verzekeraar die je kiest, dan op het moment dat je telkens van verzekeraar blijft wisselen omdat je niet helemaal tevreden bent.

5/5 - (13 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo