Aansprakelijkheidsverzekering Ditzo

Een aansprakelijkheidsverzekering komt van pas als je schade veroorzaakt bij anderen. Dit zijn vaak kleine ongevallen waarbij er bijvoorbeeld schade optreedt tijdens een feestje of bij een verbouwing, maar als er ook ernstig lichamelijk letsel wordt veroorzaakt door jouw toedoen kunnen de bedragen toch heel snel oplopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering Ditzo ben je voor deze financiële schade verzekerd en kun je daarnaast zelf kiezen welke maximale dekking je wilt hebben. Meer over de aansprakelijkheidsverzekering Ditzo voor particulieren lees je in onderstaand artikel.

Voordelen van de aansprakelijkheidsverzekering Ditzo

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft voordelen waarmee ze klanten aan zich proberen te binden. Het is daarom handig om van te voren goed te bekijken wat jij echt belangrijk vindt in een verzekering en de mogelijkheden allemaal te vergelijken. Bij de aansprakelijkheidsverzekering Ditzo ben je wereldwijd verzekerd tegen aansprakelijkheid voor je hele gezin. Tot dit gezin behoort iedereen waarmee je in gezinsverband samenwoont en daarnaast ook meerderjarige kinderen die voor studie of stage ergens anders wonen. Verder is met deze verzekering ook je tuinman, hulp, oppas, logee en huisdier meeverzekerd als zij per ongeluk schade veroorzaken.

Eigen keuzes maken bij de aansprakelijkheidsverzekering

Een van de grootste voordelen van deze maatschappij is misschien nog wel dat ze heel veel keuzeruimte bieden waardoor je de aansprakelijkheidsverzekering helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen. Naast dat je je eigen dekking kunt kiezen, kun je ook beslissen hoe hoog het eigen risico, het bedrag dat je bij schade zelf zult moeten betalen, is. Je kunt bij de aansprakelijkheidsverzekering Ditzo kiezen voor een eigen risico van €0, €100 of €500, en hoe hoger je je eigen risico is, hoe lager de maandelijkse premie.

De aansprakelijkheidsverzekering bij Ditzo afsluiten

Met een maandelijkse premie vanaf €2,01 per maand ben je voor een laag bedrag al verzekerd. Als je de aansprakelijkheidsverzekering Ditzo wilt gaan afsluiten, kun je dit gemakkelijk doen binnen een paar minuten. Je kunt de verzekering direct afsluiten, zonder enige wachttijd en onduidelijkheden. Er is geen sprake van een voorlopige dekking, maar je kunt zelf beslissen wanneer de verzekering ingaat zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het is wel slim om er rekening mee te houden dat de verzekering wordt afgesloten voor de duur van een jaar en dat er daarna een opzegtermijn van een maand geldt. Je kunt dus niet ieder willekeurig moment de aansprakelijkheidsverzekering weer opzeggen.

Reviews en ervaringen Ditzo

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Wat vind jij van Ditzo?

Daarom regelt Nederland een verzekering via onze website
  • Vergelijk eenvoudig en snel aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Direct eenvoudig aanvragen = maandelijks besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten. Consumentenbond logo