AIG zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een goede verzekeraar die je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering kan aanbieden? Dan kan het even duren voordat je een passende verzekeraar hebt gevonden. Kijk niet alleen naar de premie die je ergens betaald, maar vooral ook naar de vergoedingen die je kunt ontvangen. Op deze pagina kom je alles te weten over de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering via AIG. Je krijgt meer informatie over de inhoud van deze specifieke verzekering én je komt erachter welke voordelen eraan zitten. Aan het einde lees je op welke manier je de handige tool op deze website kunt inzetten om je keuze voor een verzekeraar te vergemakkelijken.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van AIG

Maak kennis met de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering via AIG

AIG is een award winnende verzekeraar, met het Nederlandse kantoor gevestigd in Capelle aan den IJssel. Deze verzekeraar bestaat al sinds 1919 en heeft zich in de loop der jaren altijd ingezet om de wereld een stukje veiliger te maken. Om een idee te krijgen, is het interessant om te weten dat AIG de eerste zakelijke verzekeraar was, die klanten tegen cyberrisico’s wist te verzekeren. Tegenwoordig staan zij miljoenen bedrijven wereldwijd bij om voort te blijven bestaan als zij met tegenslagen te maken krijgen. Verder is het team zelf erg ondernemend, waardoor zij zich goed in andere ondernemers kunnen verplaatsen. Dit is dus dé verzekeraar voor je als je het belangrijk vindt dat de partij waar je mee in zee gaat ook zakelijk ingesteld is.

De overkoepelende naam van deze verzekeraar is AIG Europe S.A. Het hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg. AIG werkt op dit moment vanuit 80 verschillende landen aan het bieden van verzekeringsoplossingen en risicomanagement voor talloze bedrijven. De Nederlandse tak bestaat uit een team van 120 enthousiaste en vakkundige werknemers. Zodra je een hulpvraag indient word je aan een vast team gekoppeld, zodat iedereen die aan jouw casus werkt, altijd weet wat er speelt en welke nieuwe ontwikkelingen zijn doorgemaakt.

Met welke voordelen krijg je te maken als je voor AIG kiest

AIG biedt verschillende zakelijke aansprakelijkheidsverzekering aan. Doordat dit een internationaal gevestigde verzekeraar is, kun je een maatschappelijk verantwoorde en toegewijde aanpak van hen verwachten. Je schadeclaims worden snel, vakkundig en zonder rompslomp verwerkt.

In 2020 heeft deze verzekeraar een award gewonnen via de Human Rights Campaign Foundation voor Best Places to Work en LQBTQ Equality. Je maakt dus ook nog eens een bewuste keuze als je voor een samenwerking met deze verzekeraar kiest. Zij zijn goed voor hun personeel en dagen hun teamleden zelfs uit om vrijwilligerswerk te doen, wat bijdraagt aan een betere wereld.

De handige en slimme tool op onze website helpt je om een passende verzekeraar te vinden

Ben je benieuwd welke andere verzekeraars er naast AIG interessant zijn om te bekijken? Dan kun je ervoor kiezen om je favoriete opties met elkaar te vergelijken. Ons team heeft een slimme en handige tool ontwikkelt, waarbij je in één oogopslag kunt zien welke verzekeraars je de beste bescherming en premie aanbieden. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermd zijn tegen juridische problemen. Vandaar dat het een goed idee is om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Op dat moment kun je vergoedingen ontvangen en schadeformulieren indienen, zodat je zelf niet in de financiële problemen terecht komt.

De ene verzekeraar is goedkoper, uitgebreider, biedt je andere extra’s of is simpeler af te sluiten dan de ander. Je bepaalt zelf bij welke verzekeraar je het beste gevoel hebt. Betrouwbare opties om je financiële zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij af te sluiten zijn onder andere Allianz, ACL Verzekeringen en Alta Signa.

Is het goed om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wel zeer verstandig. Je bent dan namelijk verzekerd tegen de schade die jij zakelijk of privé per ongeluk toebrengt aan anderen of de spullen van anderen. Ben je niet verzekerd, dan draai je uiteindelijk zelf op voor de gemaakte schade.

Waarom is AIG een goede verzekeraar?

AIG is een award winnende verzekeraar die ook vanuit Nederland actief is. De onderneming is al vanaf 1919 actief en was bijvoorbeeld de eerste verzekeraar die bedrijven verzekerde tegen de gevolgen van cybercrime. AIG biedt handige tools om snel een passende aansprakelijkheidsverzekering te vinden.

Is AIG nou ook de beste verzekeraar?

Dat kun je niet zomaar zeggen. Wil je de beste aansprakelijkheidsverzekering, lees je dan altijd goed in over de verzekering. Ga vervolgens de verzekeringen met elkaar vergelijken en maak vervolgens de voor jou perfecte keuze.

5/5 - (15 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo