AIG beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Ondernemen gaat niet altijd van een leien dakje. Zodra je onderneemt, neem je direct ook risico. Gelukkig kun jij jezelf, je bedrijf en je personeel tegen beroepsrisico’s verzekeren. Op deze pagina lees je waar de AIG beroepsaansprakelijkheidsverzekering uit bestaat. Je kunt je namelijk tegen meerdere vervelende situaties beschermen als je voor deze verzekeraar kiest. Daarnaast kom je erachter welke voordelen er bij een verzekering via deze partij komen kijken.

Weet je nog niet zo goed welke verzekeraar het beste bij je onderneming past? Dan is het belangrijk om gericht te zoeken. Dit kun je doen door de slimme vergelijkingstool op onze website in te schakelen. Onderaan deze pagina kom je erachter hoe de vergelijkingstool werkt.

Dit is waar de AIG beroepsaansprakelijkheidsverzekering uit bestaat

Als je kiest voor een AIG beroepsaansprakelijkheidsverzekering, kies je voor een verzekeraar met meer dan 90 jaar ervaring. Bij AIG staan ze bekend om hun uitgebreide dekking en professionele service. Het afsluiten van de benodigde zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen is voor iedereen met een eigen bedrijf aan te raden. Er kan altijd iets onverwachts op de werkvloer gebeuren, waar jij als werkgever aansprakelijk voor kunt worden gehouden. De dekking die je via een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontvangt, heeft betrekking op schade die tijdens het uitoefenen van het beroep door je werknemers of jezelf wordt toegebracht aan derden. De schade kan bijvoorbeeld toegebracht worden doordat er beroepsfouten worden gemaakt of wanneer er nalatig wordt gehandeld.

Wanneer je de aansprakelijkheid onterecht vindt, kun je voor je eigen gelijk vechten. De kosten die bij dit juridische avontuur komen kijken, worden door deze verzekeraar gedekt. Het kan ook zomaar voorkomen dat jij of je personeel je eigen gereedschap of materiaal beschadigd. Op dat moment kun je de kosten die hierbij komen kijken ook op de verzekeraar verhalen. Zoals je merkt, is de investering in een beroepsaansprakelijkheidsverzekering het zeker waard!

Dit zijn de voordelen van de AIG beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Zodra je voor de AIG beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest, kom je erachter waarom anderen je voor zijn gegaan. Allereerst beschikt deze verzekeraar over jarenlange ervaring, waardoor je bij hen van professionaliteit en betrouwbaarheid uit kunt gaan. Er gaat niets boven een samenwerking afsluiten met een verzekeraar waar je in de meest lastige situaties blindelings op kunt vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt ondernemen, met het idee dat zelfs de vervelendste claims door professionals voor je worden opgelost. Daarnaast is deze verzekeraar erg discreet. Er wordt voorzichtig met je bedrijfsgegevens omgegaan. Het is al erg genoeg als je een claim ontvangt, laat staan wanneer dit uitlekt naar de buitenwereld.

Verder kun je bij deze verzekeraar van een snelle service uitgaan. De claims die je indient of uitbetaald wil hebben, worden snel opgepakt. Zo hoeft geen enkele betrokken partij lang op zijn of haar geld te wachten. Het team is vakkundig en lost vervelende problemen op, voordat je er erg in hebt. Zo kun jij je blijven focussen op de groei van je onderneming!

Weet je nog niet voor welke verzekeraar je kiest?

Je weet nu in ieder geval waar de beroepsaansprakelijkheidsverzekering via de AIG uit bestaat. Zodra je enthousiast bent over deze verzekeraar, kun je makkelijk en snel de juiste verzekering voor je onderneming bij hen afsluiten. Wil je eerst meerdere opties met elkaar vergelijken? Kies er dan voor om de handige vergelijkingstool op onze website in te schakelen. De tool laat je in één keer zien welke opties je allemaal hebt en welke prijzen er aan verschillende verzekeraars zitten verbonden. Door meerdere opties na te lopen, kom je erachter welke verzekeraar het beste bij je onderneming past. Je voorkomt op dat moment een mismatch, aangezien je er alles aan hebt gedaan om een goede samenwerking te vinden.

5/5 - (12 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo