AIG bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer heb je het beste voor met je bedrijf én jezelf. Wanneer je bedrijf groeit, is het mogelijk dat je een bestuurlijke rol op je neemt. Wist je dat hier een speciale zakelijke verzekering voor kan worden afgesloten? Op deze pagina lees je alles over de AIG bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter in wat voor situaties je deze zakelijke verzekering kunt inzetten. Verder zijn de voordelen van deze verzekering toegelicht. Aan het einde kom je erachter op welke manier je makkelijk en snel meerdere verzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Hoe duidelijker jij je wensen en eisen in beeld hebt, des te sneller je een verzekeraar kunt vinden die bij je bedrijf past. Je kunt daarnaast een overzicht van de verschillende premies opvragen.

Op welke manier ben je verzekerd als je voor de AIG bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kiest

Een AIG bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming voor bestuurders en commissarissen van een onderneming tegen aanspraken die tegen hen worden ingediend in verband met hun functie. Dit type verzekering dekt de kosten van verdediging en eventuele schadevergoedingen die moeten worden betaald als gevolg van dergelijke aanspraak. Dit is interessant voor ondernemers omdat de aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen vaak niet door de algemene zakelijke aansprakelijkheidsverzekering van een onderneming wordt gedekt.

De AIG bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt een extra bescherming voor individuele bestuurders en commissarissen, zodat zij zich niet persoonlijk aansprakelijk hoeven te stellen voor eventuele claims. Het is belangrijk om te weten dat deze verzekering niet alleen bescherming biedt voor fouten die zijn gemaakt, maar ook voor onrechtmatig handelen vanuit het bestuur, zoals de bewuste schending van wetten of regels en fraude. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn als een bestuurder besluit een onwettig of onetisch besluit te nemen, zoals onveilige producten toch in de verkoop te brengen. Het biedt bestuurders en commissarissen de zekerheid dat zij de benodigde hulp en ondersteuning zullen krijgen om eventuele aanspraken efficiënt en effectief te verdedigen.

Dit zijn de voordelen die bij een AIG bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering komen kijken

AIG is een zakelijke verzekeraar met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Ze bieden een breed scala aan verzekeringen voor bedrijven, waaronder de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeraar staat bekend om zijn snelle en efficiënte service, waarbij ze er alles aan doen om de behoeften van hun klanten te begrijpen en daaraan te voldoen. Bovendien biedt deze verzekeraar een zeer concurrerende premie. Waardoor het een betaalbare en betrouwbare optie is voor je bedrijf. Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf en jezelf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen.

Dit type zakelijke verzekering zorgt ervoor dat jij je gerust kunt voelen dat je de juiste beslissingen neemt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de mogelijke financiële gevolgen van een claim.

Bekijk en vergelijke meerdere opties om op de beste deal uit te komen voor jouw bedrijf

Ben je er nog niet over uit of AIG dé verzekeraar is waar jij op lange termijn bij verzekerd wilt zijn? Dan kun je gerust meerdere interessante opties voor jouw bedrijf met elkaar vergelijken. Met onze vergelijkingstool kun je eenvoudig vergelijken tussen verschillende verzekeraars en verzekeringsproducten, zodat je kunt zien welke verzekeraar de beste deal aanbiedt voor jouw bedrijf. Je kunt selecteren welke soort verzekering je zoekt en welke dekkingen je wilt hebben, waarna de tool automatisch een lijst geeft van verzekeraars en producten die aan jouw criteria voldoen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor de verzekering die het beste bij jouw bedrijf past.

Met de vergelijkingstool kun je bovendien makkelijk de premies vergelijken, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten. Ook kun je direct contact opnemen met verzekeraars via de tool, zodat je snel en gemakkelijk informatie kunt opvragen en vragen kunt stellen.

5/5 - (16 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo