Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Ondernemen gaat niet zonder risico’s nemen. Om je tegen financiële en juridische schadeclaims te beschermen, kun je ervoor kiezen om zakelijke verzekeringen af te sluiten. Op deze pagina staat de Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering centraal. Je komt erachter waar je precies voor verzekerd bent als je besluit om voor deze specifieke zakelijke verzekeraar te kiezen. Verder kom je erachter welke interessante voordelen aan een samenwerking met deze partij gekoppeld zitten. Aan het einde van de pagina, ontvang je een handige tip en korte uitleg over het gebruik van de slimme vergelijkingstool die je op onze website terugvindt. Wanneer je een goede match kiest voor jouw bedrijf, kun je jarenlang van de beste zakelijke verzekeringen gebruik blijven maken.

Dit mag je van de Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verwachten

Hiscox is een internationale verzekeringsmaatschappij gevestigd in Londen, Engeland. Hoewel de hoofdvestiging in het buitenland te vinden is, kun je in Nederland wel geholpen worden door het Nederlandse team. Dit voorkomt dat er miscommunicatie ontstaat en je jouw noodgeval gewoon in je eigen voertaal kunt aankaarten. Met de Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen civiele en strafrechtelijke aansprakelijkheid als gevolg van handelingen of nalatigheid van een bestuurder of commissaris. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn in geval van financiële verliezen door fouten in financiële verslaglegging, of claims wegens wanprestatie of fraude.

De zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is afhankelijk van de gekozen dekking en de gekozen looptijd, meestal af te sluiten voor 1 tot 3 jaar. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je beschermd bent tegen mogelijke aansprakelijkheidsclaims gedurende deze periode.

Kies voor de Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en geniet van interessante voordelen

Kiezen voor de Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt interessante voordelen. Zo biedt deze verzekeraar bescherming tegen civiele en strafrechtelijke aansprakelijkheid als gevolg van handelingen of nalatigheid van het bestuur. Hierdoor weet je zeker dat je beschermd bent tegen mogelijke aansprakelijkheidsclaims en dat je financieel gedekt bent in geval van een schadeclaim. Deze verzekeraar staat bekend om haar uitstekende service en gedegen advies. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid van het bedrijf, ben je verzekerd van een professionele benadering en een efficiënte afhandeling van je verzekeringsclaim.

Ondernemers kiezen vaak voor een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering bij Hiscox vanwege de internationale reputatie van het bedrijf en de jarenlange ervaring en expertise van deze partij als het aankomt op bedrijfsverzekeringen. Deze verzekeraar biedt een breed scala aan verzekeringen, waardoor je er voor meerdere zakelijke verzekeringen terecht kunt. Voor je administratie is het handig om verschillende zakelijke verzekeringen bij één verzekeraar af te sluiten. Dit voorkomt verwarring op momenten dat je snel moet schakelen en een verzekeraar nodig hebt.

Zet onze handige vergelijkingstool in om de beste match voor jouw bedrijf te vinden

Wil je naast Hiscox meerdere zakelijke verzekeraars met elkaar vergelijken? Onze handige vergelijkingstool op Aansprakelijkheidsverzekering.nl is een ideale manier om erachter te komen welke zakelijke verzekering het beste bij jouw bedrijf past. Door het invullen van een aantal gegevens over jouw bedrijf en de gewenste dekkingen, zal de tool een overzicht geven van verzekeraars die aan jouw wensen voldoen. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel verzekeraars vergelijken en een weloverwogen keuze maken. Het vinden van een goede match tussen jouw bedrijf en de verzekeraar is van groot belang. Een verkeerde verzekering kan leiden tot onvoldoende dekking op het moment dat je met een claim te maken krijgt. Hierdoor kan jouw bedrijf financieel gezien grote schade oplopen.

Daarom is het belangrijk om een goede match te vinden. Door een verzekering te kiezen die specifiek aansluit bij de risico’s van jouw bedrijf, ben je in ieder geval verzekerd van de juiste dekking. Hierdoor weet je dat jouw bedrijf beschermd is tegen mogelijke risico’s. En dat je financieel gedekt bent in het geval van een schadeclaim.

5/5 - (15 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo