Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer zijnde weet je maar al te goed dat je bedrijf risico loopt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en fouten maken is menselijk, toch? Om je goed te verzekeren tegen het maken van beroepsfouten, kun je ervoor kiezen om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Op deze pagina krijg je meer informatie over de Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter waar je precies tegen verzekerd bent en waar je gebruik van kunt maken als je deze verzekeraar inschakelt. Verder worden de voordelen die bij een samenwerking met deze zakelijke verzekeraar komen kijken toegelicht. Aan het einde ontvang je handige tips waarmee je makkelijk en snel meerdere opties met elkaar kunt vergelijken.

Dit kun je van een Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering verwachten

Wanneer je voor een Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest ben je tegen een aantal belangrijke zaken gedekt én krijg je te maken met handige extra’s die deze verzekeraar je aanbiedt. Hieronder lees je er meer informatie over terug:
-Je ontvangt dekking voor schade die ontstaat door fouten of nalatigheden van de verzekerde tijdens de uitvoering van je beroep.
-Je ontvangt een vergoeding voor juridische kosten die ontstaan uit het verdedigen van een aansprakelijkheidsclaim.
-Je hebt de optie om de dekking uit te breiden naar het buitenland.
-Je hebt de mogelijkheid om een specifieke beroepsgroep te verzekeren.
-De klantenservice is 24/7 beschikbaar in het geval dat je een claim ontvangt.

Deze partij is een verzekeraar gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen, met een focus op kleine en middelgrote bedrijven. Zij bieden een brede waaier van verzekeringen, waaronder aansprakelijkheidsverzekeringen, cyberverzekeringen, bedrijfsverzekeringen en verzekeringen voor specifieke beroepsgroepen. Deze verzekeraar biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om online een verzekering af te sluiten en biedt daarnaast een eenvoudige manier om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan te passen aan de specifieke behoeften van je bedrijf.

Deze specifieke voordelen zitten eraan de Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt interessante voordelen voor ondernemers. Een van de belangrijkste voordelen van Hiscox is de flexibiliteit die de verzekeraar biedt. Zo kun je bij deze zakelijke verzekeraar kiezen voor een verzekering met een vast bedrag aan dekking. Of een verzekering met een variabele dekking, die aangepast kan worden aan de veranderende behoeftes van je onderneming. Hierdoor is deze verzekeraar een geschikte verzekeraar voor ondernemers die op zoek zijn naar een verzekering die aangepast is aan hun specifieke en steeds veranderende situatie.

Een ander voordeel aan deze verzekeraar is de snelle en efficiënte afhandeling van claims. Het team beschikt over experts die claims snel en efficiënt afhandelen. Hierdoor hoeft jij je als ondernemer geen zorgen te maken over een langdurige afhandeling van een claim, waardoor jij je snel weer op je eigen werk kunt concentreren. Verder kun je altijd en overal bij de gegevens van je verzekering komen, aangezien er met een online portal wordt gewerkt.

Vergelijk makkelijk en snel verschillende zakelijke verzekeraars met elkaar

Met een vergelijkingstool voor zakelijke verzekeringen kun je makkelijk en snel verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. De tool op onze website biedt een eenvoudige manier om de verzekeringspremies, dekkingen en voorwaarden van verschillende verzekeraars te vergelijken. Hierdoor kun je een weloverwogen keuze maken voor de verzekeraar die het beste aansluit bij de specifieke behoeftes van je bedrijf. Bovendien kan een vergelijkingstool je helpen om te bepalen welke dekkingen en voorwaarden het meest relevant zijn voor je bedrijf. Zeker op het moment dat je over een aantal goede opties twijfelt, is het fijn om alle voordelen en de prijzen in één overzicht te hebben staan. Zo voorkom je dat je zaken over het hoofd ziet. En kies je voor de verzekeraar die de beste match is voor jouw bedrijf.

5/5 - (14 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo