CNA Hardy zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Heb je een eigen bedrijf opgezet en wil je jouw onderneming nu zo goed mogelijk verzekeren? Dan kun je ervoor kiezen om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wanneer je zo goed mogelijk op vervelende situaties bent voorbereidt, houd je meer tijd over om zorgeloos te ondernemen. Op deze pagina lees je meer informatie over verzekeraar CNA Hardy. Je komt erachter wat hun verhaal is en voor welke zakelijke verzekeringen je bij hen terecht kunt. Verder lees je welke voordelen eraan een samenwerking met deze verzekeraar zitten. Aan het einde kun je inspiratie opdoen over het bekijken en vergelijken van verschillende opties. Kies altijd voor een verzekeraar die bij jou en je bedrijf aansluit. 

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van CNA Hardy

Dit wil je alvast over de zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen via CNA Hardy weten

Deze verzekeraar is onderdeel van de CNA Financial Corp en is opgericht in 1879. Door de jaren heen heeft deze partij zich keer op keer bewezen. Tegenwoordig mogen zij zich tot één van de grootste Amerikaanse zakelijke verzekeraars rekenen. Doordat de Amerikaanse markt door hen werd veroverd, besloten zij ook kantoren te openen in Europa, Canada en Azië. Alle klanten uit Nederland, België en Luxemburg kunnen bij het kantoor in Brussel of Amsterdam terecht. CNA Hardy is een betrouwbare partij als je op zoek bent naar een verzekeraar die een bewezen staat van dienst heeft. Zij hebben namelijk zeer positieve beoordelingen ontvangen van Standard and Poor’s en AM Best.

Je krijgt met deze interessante voordelen te maken als je voor CNA Hardy kiest

CNA Hardy biedt je verschillende zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen aan. Wanneer je voor deze verzekeraar kiest, kun je verwachten dat je als klant op de eerste plaats komt te staan. Het team doet er alles aan om de beloften aan jou altijd waar te maken. Bovendien kun je van een professionele klantenservice gebruikmaken, waar je al jouw vragen aan kunt stellen. Zodra je hulp of advies nodig hebt, zorgt het aan jou gekoppelde team ervoor dat er verzekeringsoplossingen worden gezocht, die alleen een professional bij je kan aanbevelen. De claims die je aanlevert, worden snel, vakkundig en proactief opgepakt. Daarnaast helpt CNA Hardy je bij het verbeteren van je risicobeheersing, zodat het niet nog een keer gebeurt.

Verder gaat deze verzekeraar duurzame partnerships met haar klanten en experts aan. De samenwerking tussen alle partijen staat centraal en iedereen weet altijd precies wat er speelt en welke stappen ondernomen dienen te worden.

Weet jij al welke zakelijke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij je past?

Weet je niet zeker of CNA Hardy de partij is die het beste bij je onderneming past? Dan kun je beter nog even verder kijken of je met andere verzekeraars een betere match bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Goudse, Chubb Insurance of Amlin Europe? Door de meest interessante opties voor jouw onderneming met elkaar te vergelijken, kom je erachter welke partij het beste bij je bedrijf en budget past. De handige tool op onze website helpt je om makkelijk en snel onderscheidt te maken in de verzekeraars die het beste bij jouw zakelijke behoeften aansluiten. Jij kent je onderneming het beste, dus weet ook het beste met welke partij je graag een samenwerking aan wil gaan.

Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering sluit je niet zomaar af. Het is ook belangrijk dat je de juiste soort aansprakelijkheidsverzekering afsluit. Ben je als directeur, commissaris, bestuurslid of toezichthouder op zoek naar een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering? Dan kun je het beste voor een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kiezen. Wil je jouw bedrijf beschermen tegen de financiële gevolgen van ingediende schadeclaims? Kies dan juist voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wil je jouw personeel, jezelf en je klanten beschermen tegen mogelijke schade? Dan is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering waar je naar op zoek bent.

Is een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering eigenlijk ook verplicht?

Nee, een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Als ondernemer doe je er echter wel zeer verstandig aan om deze verzekering af te sluiten. Een ongeluk zit immers in ene klein hoekje en en schadeclaim kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Wat is te vertellen over verzekeraar CNA Hardy?

CNA Hardy is als aanbieder van de aansprakelijkheidsverzekering een onderdeel van CNA Financial Corp. Het is meteen ook ene van de grootste Amerikaanse verzekeraars. CNA Hardy is bovendien zeer betrouwbaar en heeft zeer goede reviews.

Waarom is het vergelijken van verzekeraars zo belangrijk?

Voor je een keuze maakt voor een bepaalde verzekeraar, doe je er altijd goed aan om de verzekerraars te vergelijken. Nadat je de verzekeringen goed met elkaar vergeleken hebt, weet je zeker dat jij precies die verzekering kiest die past bij jouw specifieke wensen en eisen.

5/5 - (17 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo