CNA Hardy beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer is het belangrijk om je te verzekeren tegen eventuele aansprakelijkheid die voortvloeit uit je professionele activiteiten. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, ook wel professionele aansprakelijkheidsverzekering genoemd, kan je hierbij helpen. Op deze pagina kom je meer te weten over de CNA Hardy beroepsaansprakelijkheidsverzekering en wat deze verzekering precies inhoudt. Je leert wat de voordelen zijn van deze specifieke verzekeraar en hoe je gebruik kunt maken van de verzekering. De CNA Hardy beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt niet alleen financiële bescherming, maar kan je ook helpen om je professionele reputatie te beschermen. Zo ben je altijd beschermd tegen eventuele aansprakelijkheidsclaims die voortvloeien uit je professionele activiteiten.

Hier ben je voor verzekerd als je voor de CNA Hardy beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest

Als je voor de CNA Hardy beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest, ben je verzekerd tegen aansprakelijkheid die voortvloeit uit je professionele activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je een fout maakt in je werk en daardoor schade veroorzaakt bij een klant. Maar ook als je wordt aangesproken op een juridische procedure die voortkomt uit je professionele activiteiten, kun je gebruikmaken van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De verzekering kan je financiële bescherming bieden en kan ook helpen om je professionele reputatie te beschermen.

Bij deze verzekeraar kun je kiezen uit meerdere soorten dekkingen, die verschillend op de specifieke behoeften van je bedrijf aansluiten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verzekering die alleen geldt voor aansprakelijkheid in het kader van je professionele activiteiten, of voor een verzekering die ook geldt voor aansprakelijkheid buiten het werk om.

Dit zijn de voordelen van een CNA Hardy beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Er zijn een aantal interessante voordelen aan een CNA Hardy beroepsaansprakelijkheidsverzekering te ontdekken. Ten eerste biedt deze verzekeraar een ruime dekking voor beroepsaansprakelijkheid. Dit betekent dat je als ondernemer gedekt bent voor eventuele aanspraken die tegen je worden ingediend vanwege fouten of nalatigheden die je hebt gemaakt tijdens het uitvoeren van je werk. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je als accountant een fout maakt in de boekhouding van een klant, of als je als architect een fout maakt in de bouwtekeningen van een gebouw.

Een ander voordeel van een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is dat de verzekeraar zeer ervaren is op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. Dit betekent dat ze goed op de hoogte zijn van de risico’s die specifiek voor jouw beroep gelden en daarom in staat zijn om je een goede dekking te bieden tegen een aantrekkelijke premie. Verder is het zo dat deze specifieke verzekeraar een goede reputatie heeft op het gebied van claim behandeling. Als je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten bij deze verzekeraar, kun je er zeker van zijn dat ze snel en efficiënt handelen als er een claim ingediend wordt. Dit is voor ondernemers heel belangrijk, omdat het afhandelen van een claim vaak tijdrovend en stressvol kan zijn.

Weet jij al welke zakelijke verzekeraar het beste bij je onderneming past?

Nu je CNA Hardy beter hebt leren kennen, weet je misschien al of je wel of niet voor deze verzekeraar kiest. Wanneer je verder wil kijken naar de mogelijkheden, kun je zakelijke verzekeraars met elkaar vergelijken. Dit kun je makkelijk en snel regelen met de handige vergelijkingstool die je op onze website terugvindt. Het is belangrijk om te weten welke zakelijke verzekeraar het beste bij je onderneming past, omdat je op deze manier de juiste verzekeringen afsluit die aansluiten bij de behoeften van je onderneming. Hierdoor ben je beter beschermd en kun je gerust zijn dat je verzekerd bent tegen onvoorziene omstandigheden.

Het is daarnaast verstandig om advies te vragen aan een verzekeringsmakelaar, die je kan helpen om de juiste verzekeringen te kiezen voor je onderneming. Vragen staat vrij en je weet in ieder geval zeker dat je voor de juiste verzekeraar kiest, als je dit met een professional op dit gebied kunt overleggen.

5/5 - (12 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo