Insify zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Wanneer je onderneemt, kom je er al snel achter dat je jouw zaken achter de schermen zo goed mogelijk geregeld dient te hebben. Het is slim om in ieder geval een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten als je met personeel en klanten werkt. Op deze pagina kom je erachter waar de zakelijke verzekeraar Insify voor staat. Je leest meer informatie over het bedrijf, het team en hun missie en visie. Wanneer je de verzekeraar van tevoren beter leert kennen, kun je uiteindelijk sneller bepalen of deze verzekeraar bij jouw onderneming past. Verder kom je erachter welke voordelen eraan deze verzekeraar zitten.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Insify

Alles wat je over Insify als jouw mogelijke zakelijke verzekeraar wil weten

Insify is een verzekeraar van Nederlandse bodem, opgericht door Koen Thijssen. Hij is zelf ondernemer en merkte dat hij gefrustreerd raakte op het moment dat hij op zoek ging naar een zakelijke verzekering voor zijn bedrijf. Koen Thijssen zag het na zijn eigen negatieve ervaringen met het afsluiten van zakelijke verzekeringen als zijn missie om ondernemers te ondersteunen met een betere verzekeraar, namelijk Insify. Een zakelijke verzekeraar, opgericht door een zakenman, dat klinkt als een geweldige optie! Zeker als je hoort wat de missie van deze verzekeraar is. Het gaat er bij deze partij om dat je meer geld en tijd overhoudt om te ondernemen, in plaats van je bezig te houden met het kiezen van een passende zakelijke verzekering.

Verder is het goed om te weten dat deze verzekeraar met bewezen betrouwbare verzekeringspartners zoals Munich RE en TAF samenwerkt. Wanneer je op zoek bent naar een eerlijke, transparante en ontzorgende zakelijke verzekeraar, ben je hier aan het juiste adres.

Met deze voordelen krijg je te maken als je voor Insify kiest

Insify biedt ondernemers zoals jij de kans om een begrijpbare en betrouwbare zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Het grote voordeel aan deze verzekeraar is dat je jouw gewenste zakelijke verzekering makkelijk en snel online kunt afsluiten. Er worden simpele producten aangeboden, zodat je een duidelijke polis terugvindt. Daarnaast kun je bij deze verzekeraar altijd en overal je premies en dekkingen online bekijken. Als je advies bij deze partij opvraagt, hoef je daar nooit voor te betalen. Bovendien zijn de premies altijd scherp geprijsd, zodat je hier geld op bespaart. Alles wat je overhoudt, kun je direct in de groei van je eigen bedrijf steken.

Een zakelijke verzekering bij deze maatschappij, zorgt ervoor dat je effectief te werk kunt gaan. Mocht je een schadeclaim opgestuurd krijgen, dan weten zij precies wat er te doen staat!

Weet jij al welke zakelijke verzekeraar het beste bij je onderneming past?

Nu je meer over Insify te weten bent gekomen, kun je vast al inschatten of dit de verzekeraar is die bij jouw onderneming past. Wanneer je liever nog even verder wil kijken, kun je bijvoorbeeld meer informatie over Liberty of Hiscox opzoeken. Wil je makkelijk en snel verschillende opties met elkaar vergelijken? Probeer dan de handige vergelijkingstool op onze website eens uit. Je ziet daarmee in één oogopslag welke voordelen de verzekeraars je te bieden hebben en vanaf welke prijs je bij hen een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluit.

Jij bepaalt zelf welke verzekeraar je het beste bij je onderneming vindt passen. Vaak sluit je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor jaren af, dus het is dan wel fijn als je meteen de juiste keuze voor jezelf maakt. Houd daarin ook rekening met de drie verschillende soorten zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of toch voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

5/5 - (12 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo