Insify beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Zodra je begint met ondernemen, is het belangrijk om je bedrijf, jezelf en je personeel te beschermen tegen mogelijke risico’s. Om jezelf in te dekken tegen beroepsfouten, kapot materieel en meer, kun je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Op deze pagina lees je alles over de Insify beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter wat dit type verzekering van deze specifieke partij inhoudt. Verder kun je lezen welke voordelen er aan een verzekering bij deze verzekeraar komen kijken. Om zorgeloos te kunnen ondernemen, dien je de juiste verzekeringen af te sluiten.

Wil je meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken, maar ben je bang dat dit je te veel kostbare tijd kost? Dan is er goed nieuws. Aan het einde van deze pagina lees je namelijk op welke manier je makkelijk en snel meerdere opties met elkaar kunt vergelijken.

Dit is waar je met de Insify beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verzekerd bent

Met de Insify beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij of jouw medewerkers toebrengen aan derden tijdens het uitoefenen van jullie beroep. Denk bijvoorbeeld aan een fout van een arts die leidt tot verminking van een patiënt, of aan een architect die een onveilig gebouw ontwerpt. In beide gevallen kan de aansprakelijkheid bij jou als beroepsbeoefenaar liggen en kun je aansprakelijk gesteld worden voor de geleden schade. Met de Insify beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor verzekerd.

Daarnaast biedt deze verzekering ook dekking voor juridische kosten die gemaakt worden tijdens het verdedigen van je aansprakelijkheid. Als je bijvoorbeeld wordt aangeklaagd door een patiënt die schade heeft geleden door een fout die jij heeft gemaakt, dan kan de verdediging van jouw aansprakelijkheid behoorlijk duur worden. Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor deze kosten, zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Tenslotte biedt deze verzekering ook dekking voor schade die je toebrengt aan je eigen werkmateriaal of -gereedschap. Als je bijvoorbeeld je laptop laat vallen en deze beschadigd raakt, dan kun je hiermee bij de verzekering terecht. Dit kan een belangrijke dekking zijn, vooral als je afhankelijk bent van je werkmateriaal om je werk te kunnen doen.

Welke voordelen zitten er aan de Insify beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Wanneer je ondernemer bent en je een eigen bedrijf hebt, is het belangrijk om je zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen op orde te hebben. De Insify beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt tal van voordelen voor beroepsbeoefenaren. Allereerst biedt de verzekering financiële bescherming in het geval van aansprakelijkheid. Dit zorgt ervoor dat je er op het moment dat er schadeclaims binnenkomen, niet alleen voor staat. De verzekeraar kan de schadeclaims voor je afhandelen. Hierdoor komt je onderneming hopelijk niet in de financiële problemen terecht. Verder is dit een erg betrouwbare verzekeraar, die het beste voor heeft met zijn klanten. Je kunt 24/7 met spoedgevallen bij hun team terecht.

Deze verzekeraar werkt samen met een team van professionals, die precies weten hoe zij op crisismomenten dienen te handelen. Daarnaast is het fijn idee om juridische experts tot je beschikking te hebben op het moment dat je een beroepsfout maakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus je kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Hoe kom je erachter welke verzekeraar het beste bij je onderneming past?

Nu je meer over Insify te weten bent gekomen, kun je vast al inschatten of dit de verzekeraar is die bij je past. Het is altijd goed om je in de mogelijkheden te verdiepen. Vandaar dat je meerdere verzekeraars naast elkaar kunt leggen, om te zien wie de beste optie voor jou en je onderneming is. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden, kun je de handige vergelijkingstool op onze website raadplegen. De tool laat je in één keer zien welke opties je hebt en wat de verzekeringen kosten. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker om een definitieve keuze te maken.

5/5 - (16 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo