Liberty zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer zijnde ben je verantwoordelijk voor je bedrijf, mogelijk personeel en de tevredenheid van je klanten. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan zomaar voorkomen dat er schade wordt opgemerkt en gemeld. Dan is het belangrijk om een goede zakelijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben lopen. Op deze pagina lees je meer informatie over Liberty. Dit bedrijf biedt je zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen aan, waardoor je als ondernemer gedekt wordt tegen eventuele geleden of aangebrachte schade. Je komt erachter wat het verhaal van deze specifieke verzekeraar is én welke voordelen een samenwerking met hen met zich meebrengt.

Aan het einde krijg je handige tips, waardoor je jouw favoriete verzekeringsopties makkelijk en snel met elkaar kunt vergelijken. Wanneer je twijfelt tussen bepaalde verzekeraars, helpt de vergelijkingstool je om de knoop door te hakken.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Liberty

Dit wil je over de achtergrond van zakelijke verzekeraar Liberty weten

Liberty is internationaal gezien een grote speler in de branche voor zakelijke verzekeraars. Dit bedrijf heeft wereldwijd 60 verschillende kantoren, verdeeld over 20 landen. Zij zijn onder andere actief in Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Azië en Europa. Bij ieder kantoor werken medewerkers die meerdere talen spreken, zodat jij als klant altijd in je eigen voertaal met hen kunt communiceren. Doordat deze verzekeraar meer dan 1900 lokale werknemers in dienst heeft, weten zij overal precies hoe de industrie, de cultuur en de behoefte van de klant er in het desbetreffende land in elkaar steekt.

Hoewel Liberty een bedrijf is van groot formaat, heb je als klant bij hen toch het gevoel dat je persoonlijk geholpen en gezien wordt. Het team in Nederland maakt altijd een aanpak op maat en zorgt ervoor dat jouw claims zo snel mogelijk verholpen worden.

Wist je dat er interessante voordelen aan een verzekering via Liberty zitten?

Liberty biedt je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering op maat aan. Deze verzekeraar is financieel sterk en biedt je de expertise van ervaren vakmensen aan. Jouw casus wordt door het team opgepakt, waarbij altijd een senior leader betrokken is. Jouw behoeften worden zorgvuldig in kaart gebracht, waardoor er passende oplossingen worden aangeboden. Deze verzekeraar helpt je om schadeclaims discreet te verwerken. Doordat deze verzekeraar zo groot is, kun je bij hen uit een uitgebreid assortiment zakelijke verzekeringen kiezen. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een optie aanwezig is die bij jouw behoeften past. Wanneer je voor deze verzekeraar kiest, kies je voor een samenwerking met schade-, risico- en verzekeringsspecialisten van hoog niveau.

Kies voor een verzekeraar die bij de behoefte van je onderneming aansluit

Ben je nog niet overtuigd van Liberty als jouw zakelijke verzekeraar en wil je verder kijken? Dan kun je ervoor kiezen om verzekeraars zoals Markel Insurance of De Goudse eens onder de loep te nemen. Wanneer je nog geen idee hebt over welke verzekeraar het beste bij je onderneming past. Kun je de vergelijkingstool op onze website raadplegen. De tool helpt je om verschillende verzekeraars naast elkaar te zetten, zodat je weet welke partij de beste voordelen, de meest gunstige premie of de beste klantenservice voor je heeft. Uiteindelijk ben jij de klant en weet jij wat voor type zakelijke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij je bedrijf past.

Het is belangrijk om in je beslissing mee te nemen dat je uit drie verschillende soorten zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen kunt kiezen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is geschikt voor directeuren, toezichthouders, bestuursleden en commissarissen van allerlei type organisaties. Bestuurders zijn op dat moment beschermt tegen schadeclaims die na een bestuurlijke fout opduiken. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is handig op het moment dat jij jezelf, je personeel of je producten wil beschermen tegen schadeclaims van klanten. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van schadeclaims die met beroepsfouten te maken hebben.

5/5 - (16 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo