Liberty beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Op zoek naar een zakelijke verzekeraar? Dan kun je voor de Liberty beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiezen. Op deze pagina lees je alles over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering via deze verzekeraar. Je komt er ook achter welke voordelen eraan vastzitten.

Hier ben je voor verzekerd als je voor de Liberty beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest

Liberty is opgericht in 1912 en sindsdien is het een toonaangevende verzekeraar geworden in de branche van zakelijke verzekeringen. Op het moment dat je voor een Liberty beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest, ben je verzekerd in de volgende situaties:
– Schade dat ontstaat door fouten of nalatigheden van jou als verzekerde tijdens de uitvoering van je beroep.
– Juridische kosten die ontstaan uit het verdedigen van een aansprakelijkheidsclaim.
– Schade veroorzaakt door het verzuim om specifieke informatie te verstrekken aan de opdrachtgever.
– Schade veroorzaakt door het verzuim om een opdrachtgever te waarschuwen voor bekende gevaren.

Jij bent ondernemer geworden omdat je het heerlijk vindt om eigen baas te zijn en je beroep uit te oefenen. Echter kan het altijd voorkomen dat je een fout maakt, waardoor de klant schade ervaart. Zodra je hier goed voor verzekerd bent, zal je persoonlijk én zakelijk weinig financiële schade meemaken. Ben je niet verzekerd? Dan kan het zijn dat je de schade uit eigen zak moet betalen. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kun jij je dus maar beter goed laten verzekeren. Het is een investering, maar je krijgt er wel professionele juridische en financiële ondersteuning voor terug.

Kies voor een Liberty beroepsaansprakelijkheidsverzekering om van deze voordelen gebruik te maken

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een must voor elk bedrijf dat professioneel advies geeft of diensten levert. Met de juiste dekking ben je beschermd tegen aanspraken van klanten die schade lijden als gevolg van jouw werk. Liberty is een geweldige keuze als verzekeraar voor jouw bedrijf, met tal van voordelen die je niet mag missen. Ten eerste biedt deze verzekeraar een uitgebreide dekking voor professionele fouten en nalatigheden, waardoor je gerust bent dat je beschermd bent tegen de kosten van juridische verdediging en eventuele schadevergoedingen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opties voor aanvullende dekkingen, zoals dekking voor het buitenland of specifieke beroepsgroepen.

Een ander groot voordeel van de Liberty beroepsaansprakelijkheidsverzekering is hun uitstekende klantenservice. Wanneer je een claim indient, kun je rekenen op een snelle en efficiënte afhandeling. Deze verzekeraar biedt ook een eenvoudig online platform waarop jij je verzekering kunt aanpassen en beheren, wat het proces nog gemakkelijker maakt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare verzekeraar voor je beroepsaansprakelijkheid, dan is deze partij een uitstekende keuze. Met hun uitgebreide dekking, aanvullende opties en goede klantenservice, kun je er zeker van zijn dat jouw bedrijf goed is beschermd tegen aanspraken.

Bovendien bieden zij zeer concurrerende premies en zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Kies voor Liberty en slaap als een roos, wetende dat je bedrijf in goede handen is.

Bekijk en vergelijk makkelijk en snel tientallen interessante zakelijke verzekeraars

Het vinden van de juiste verzekeraar voor jouw bedrijf is belangrijk om ervoor te zorgen dat je bedrijf goed verzekerd is en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over financiële risico’s. Door tientallen zakelijke verzekeraars met elkaar te vergelijken, kun je een passende verzekeraar vinden die aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit kan je helpen om geld te besparen en de beste dekking te krijgen voor jouw bedrijf.

Door tijd te nemen om verschillende verzekeraars te vergelijken, kun je ervoor zorgen dat je de beste keuze maakt voor jouw bedrijf. De vergelijkingstool op onze website maakt het makkelijk om snel een overzicht te krijgen van de verschillende verzekeraars en hun verzekeringsproducten. Je kunt zo een goed beeld krijgen van de kosten, dekkingen en voorwaarden van de verzekeraars. Dit kan je helpen om een weloverwogen keuze te maken.

5/5 - (17 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo