Liberty bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Zodra je begint met ondernemen, kan er van alles gebeuren. Om je op mogelijke schadeclaims voor te bereiden, kun je alvast zakelijke verzekeringen afsluiten. Dit type verzekeringen komen in allerlei soorten en maten. Op deze pagina lees je meer over de Liberty bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter wat deze specifieke verzekering bij deze zakelijke verzekeraar voor je kan betekenen. Daarnaast krijg je een duidelijk beeld van de voordelen die bij dit type zakelijke verzekering komen kijken. Aan het einde van de pagina lees je een handige tip terug, namelijk de inzet van onze handige vergelijkingstool als je op zoek bent naar de beste verzekeringsmatch voor jouw bedrijf.

Verzeker je eigen positie met de Liberty bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Als bestuurder van een bedrijf, is het van groot belang om je eigen positie te verzekeren. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kan hierbij van pas komen. Een voorbeeld hiervan is de Liberty bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering biedt bescherming tegen aansprakelijkheidsclaims die kunnen ontstaan als gevolg van handelingen of nalatigheid van jou als bestuurder van je onderneming. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering komt van pas in situaties waarin een bestuurder persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld voor verliezen die zijn ontstaan als gevolg van een fout die hij/zij heeft gemaakt. Wanneer je niet verzekerd bent, is de kans groot dat je de schade uit je eigen portemonnee moet gaan betalen. Dit is uiteraard geen fijn idee, vandaar dat ondernemers voor dit type zakelijke aansprakelijkheidsverzekering kiezen.

Het mooie aan een verzekering via deze partij is dat je via hen zowel verzekerd bent tegen strafrechtelijke als civiele aansprakelijkheid. Het kan zomaar eens voorkomen dat je nalatig handelt, waardoor er een schadeclaim op je deurmat verschijnt. Met een goede verzekering, hoef je hier zelf niets mee te doen. De verzekeraar neemt de stress en administratieve rompslomp bij je uit handen en handelt de claim professioneel voor je af.

Deze voordelen zitten eraan de Liberty bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Zodra je voor de Liberty bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kiest, krijg je met een aantal voordelen te maken. De verzekering heeft een flexibele looptijd en de vergoedingen worden snel uitgekeerd, dit is in verhouding met andere verzekeraars. Meer ondernemers kiezen voor deze verzekeraar omdat Liberty een goede reputatie heeft opgebouwd vanwege de uitstekende service en het gedegen advies dat zij je geven. Hierdoor weten ondernemers zeker dat zij beschermd zijn tegen mogelijke risico’s en dat zij financieel gedekt zijn op het moment dat er een schadeclaim tegen ze wordt ingediend. Deze partij is een internationale verzekeringsmaatschappij die vestigingen heeft in Noord- en Zuid-Amerika, Engeland, heel Europa en nog veel meer.

Hoewel de hoofdvestiging in het buitenland zit, kun je in Nederland gewoon geholpen worden in het Nederlands, door de Nederlandse tak van dit bedrijf. De verzekeraar is gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen, waardoor zij gedegen kennis en bakken vol ervaring hebben in deze niche.

Kies voor de beste zakelijke verzekeringsmatch met behulp van de slimme vergelijkingstool

Naast Liberty zijn er meerdere zakelijke verzekeraars te vinden die een potentiële match zijn met jouw bedrijf. Met behulp van de slimme vergelijkingstool op deze website kun je voor de beste zakelijke verzekeringsmatch kiezen. Door de tool te gebruiken, kun je eenvoudig meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken. Waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken voor de verzekering die het beste bij jouw bedrijf past.

Het vergelijken van meerdere verzekeraars is van groot belang omdat verzekeraars verschillende dekkingen en voorwaarden aanbieden. Door verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken, kun je erachter komen welke verzekeraar de beste dekking biedt voor jouw specifieke situatie en risico’s. Door voor de juiste verzekeringsmatch te kiezen met behulp van de slimme vergelijkingstool op deze website, kun je rustig ondernemen zonder stress. Je weet dan in ieder geval dat je je zaken op orde hebt en dat je beschermd bent tegen mogelijke risico’s.

5/5 - (15 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo