Insify bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer wil je het beste voor je bedrijf! Daar horen ook de juiste zakelijke verzekeringen bij. Op deze pagina lees je alles over de Insify bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter waarom het een goed idee is om voor deze verzekeraar te kiezen. Daarnaast worden de voordelen aan deze specifieke verzekeraar met je gedeeld. Aan het einde van deze pagina ontvang je tips die je kunnen helpen bij je zoektocht naar de juiste zakelijke verzekeraar voor jouw bedrijf. Door meerdere opties met elkaar te vergelijken, kom je erachter welke verzekeraar de beste deal voor je heeft.

Leer de Insify bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beter kennen

Insify is een verzekeraar die zich specifiek richt op het aanbieden van verzekeringen aan middelgrote en grote bedrijven. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder niet alleen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, maar ook zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen voor brand, inbraak, transport en meer. Insify is gevestigd in Nederland en heeft een netwerk van verzekeringsmakelaars en tussenpersonen die het bedrijf helpen om zijn verzekeringen aan te bieden aan potentiële klanten. De Insify bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is vooral interessant op het moment dat jij je bedrijf door een professional wil laten bijstaan, om de kosten van een eventuele schadeclaim te dekken.

Schadeclaims kunnen voortvloeien uit schade dat je klant oploop, terwijl zij bij je langskomen of door toedoen van je product lijden. Schade kan ook door medewerkers aan zichzelf en derden worden toegebracht. Een ongeluk zit in een klein hoekje, vandaar dat het slim is om je bedrijf ertegen te beschermen. Het is in ieder geval handig om een expert op het gebied van schade-afhandeling of melding aan jouw kant te hebben. Dit kan je veel geld en stress schelen.

Met welke voordelen krijg je te maken als je een Insify bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit?

Zodra je voor de Insify bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiest, krijg je met een aantal interessante voordelen te maken. Allereerst kun je bij deze verzekeraar veel persoonlijke aandacht voor je onderneming verwachten. Deze partij richt zich specifiek op het aanbieden van verzekeringen aan middelgrote en grote bedrijven. Dit betekent dat je als klant van Insify kunt rekenen op een hoog niveau van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen voor je verzekeringsbehoefte. Daarnaast beschikt deze verzekeraar over een uitgebreid netwerk. Hun netwerk bestaat vooral uit verzekeringsmakelaars en tussenpersonen die hen helpen om verzekeringen aan te bieden aan jou als potentiële klant.

Dit kan ervoor zorgen dat je gemakkelijk in contact kunt komen met een verzekeringsprofessional, die je kan helpen om de verzekering te vinden die het beste aansluit bij de behoeften van je bedrijf. Verder kun je bij deze verzekeraar uit een ruim aanbod kiezen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan bijvoorbeeld een verzekering zijn voor productaansprakelijkheid. Dit beschermt je bedrijf tegen claims die voortvloeien uit het verkopen of produceren van defecte producten. Er is ook een verzekering voor werkgeversaansprakelijkheid. Dit beschermt je bedrijf tegen claims van werknemers die letsel oplopen tijdens het werk.

Handige tips waarmee je voor een verzekeraar kiest die goed bij je onderneming past

Ben je er nog niet van overtuigd dat jij jouw zakelijke verzekering via Insify wil afsluiten? Dan kun je ervoor kiezen om de slimme vergelijkingstool op onze website in te zetten. De tool helpt je om een duidelijk overzicht te krijgen in alle mogelijkheden die je hebt. Op die manier kun je prijzen, voorwaarden en voordelen makkelijk met elkaar vergelijken. Jij weet zelf het beste naar welke soort verzekeringen je op zoek bent. Wanneer dat duidelijk is, kun je kijken naar welke verzekeraar dit aanbiedt. Door de beste opties voor jezelf op een rij te zetten, kom je er in no-time achter welke partij het beste bij je onderneming past.

5/5 - (13 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo