Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer maak jij je dagelijks druk over allerlei verschillende zaken. Om je in ieder geval te beschermen tegen mogelijke beroepsfouten, kun je ervoor kiezen om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Op deze pagina lees je alles over de Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter waarvoor je precies verzekerd bent en waarom het een goede zet is om dit type zakelijke verzekering af te sluiten. Verder kom je erachter welke voordelen eraan deze verzekeraar zitten. Als laatste krijg je een handige tip over het vergelijken van de opties die je hebt.

Met een Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering is je bedrijf goed beschermt

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede zakelijke verzekeraar, waarbij je moeiteloos een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt afsluiten? Dan is de Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering iets voor jou. Dit bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten, maar is ook aanwezig in Europa, waaronder in Nederland. In Nederland kun je, zowel telefonisch als via de e-mail, in het Nederlands terecht voor verzekering gerelateerde zaken en vragen. De premie die je bij deze verzekeraar betaald, hangt af van de grootte van je onderneming. De hoogte van de premie wordt daarnaast berekend aan de hand van de sector waarin je opereert en de door jou gekozen dekkingen die je eraan toe wil voegen.

Jouw leven als ondernemer is al druk genoeg, waardoor het heel fijn kan zijn als een professional je werk uit handen neemt, op het moment dat je een schadeclaim ontvangt. Wanneer jij je bedrijf en jezelf goed laat verzekeren, voorkom je dat je schade vanuit je persoonlijke rekeningen dient te betalen. De verzekeraar vergoed schade die je door het maken van een beroepsfout aan je klant hebt toebedeeld. Financieel en juridisch gezien wordt er een hoop werk en stress bij je uit handen genomen als je voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebt gekozen. Overweeg dus of je dit de moeite waard vindt!

Je krijgt met deze voordelen te maken als je voor een Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest

Markel Insurance is een geweldige keuze als verzekeraar voor jouw bedrijf, die tal van voordelen aanbiedt die je niet mag missen. Zodra je voor een Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest, kun je van onderstaande voordelen gaan genieten:
-Een uitgebreide dekking voor professionele fouten en nalatigheden, waardoor je gerust bent dat je beschermd bent tegen de kosten van juridische verdediging en eventuele schadevergoedingen.
-De mogelijkheid om dekking uit te breiden op internationaal gebied.
-Kies voor een specifieke dekking voor bepaalde beroepsgroepen.
-Een uitstekende klantenservice die snel en efficiënt claims afhandelt.

Markel is een wereldwijde verzekeraar met veel ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen. Deze verzekeraar staat bekend om zijn uitstekende service en persoonlijke aanpak. Wanneer je een verzekering afsluit bij deze partij, kun je er zeker van zijn dat jouw bedrijf in goede handen is. Dit komt mede doordat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche en zij zich richten op een persoonlijke aanpak voor elke klant.

Houd er rekening mee dat er verschillende interessante partijen voor je bedrijf kunnen zijn

Als ondernemer is het belangrijk om te weten dat er verschillende interessante partijen zijn voor je bedrijf als het gaat om zakelijke verzekeringen. Er zijn verschillende zakelijke verzekeraars waaruit je kunt kiezen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat er op onze website een vergelijkingstool beschikbaar is, die je kan helpen om overzicht te krijgen in alle verschillende opties die je hebt én waarmee je ze in een handomdraai kunt vergelijken. Dit helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze voor de verzekeraar die het beste aansluit bij de specifieke behoeftes van je bedrijf. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld, doordat je snel en eenvoudig de meest voordelige verzekering kunt afsluiten.

5/5 - (23 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo