Allianz zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede verzekeraar op het gebied van zakelijke verzekeringen? Dan is het belangrijk dat je meerdere mogelijkheden met elkaar vergelijkt, voordat je een definitieve keuze maakt. Een goede optie om verder te onderzoeken is Allianz. Op deze pagina maak je kennis met de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering van Allianz. Je leest uit welke aspecten deze verzekering bestaat én je komt erachter welke voordelen eraan deze specifieke verzekeraar zitten. Aan het einde krijg je de kans om verschillende verzekeraars makkelijk en snel met elkaar te vergelijken. Het is jouw bedrijf, dus jij bepaalt welke verzekeraar het beste bij je past.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Allianz

Dit kun je van een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij Allianz verwachten

Allianz Benelux N.V. is onderdeel van de internationale Allianz Group. Onder de Benelux tak van deze verzekeraar vallen zowel België, Nederland als Luxemburg. In totaal kunnen klanten in 70 verschillende landen gebruikmaken van de diensten die door deze verzekeraar worden aangeboden. Deze verzekeraar zet alles op alles om de meest betrouwbare financiële dienstverlener te worden. Zij waarderen het als klanten ambities hebben en doen er alles aan om samen met jou te werken aan de realisatie van je doelen. Je kunt bij hen uit drie soorten zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen kiezen. Dit zijn de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Je kiest zelf welke verzekering het beste bij je past.

Zodra je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, ben je verzekerd tegen schade aan de eigendommen van anderen, schade door een gebrek in een product dat je levert, verwindingen van personen, schade die werknemers elkaar onderling toebrengen of oplopen, gevolgschade en milieuschade aan de hand van een onvoorzien incident.

Dit is waarom je gerust voor een aansprakelijkheidsverzekering bij Allianz kunt kiezen

Allianz biedt je de mogelijkheid om verschillende soorten zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen af te sluiten. Naast het feit dat je een ruime keuze hebt, is deze verzekeraar ook nog eens een betrouwbare en bekende partij. Allianz is zelfs de grootste verzekeraar ter wereld en een leider op het gebied van kredietverzekeringen. Je kunt bij deze verzekeraar terecht als jij je particulier of zakelijk wil laten verzekeren. Zodra je voor je bedrijf naar een verzekering zoekt, maakt het niet uit of je een klein of groot bedrijf hebt. Deze verzekeraar heeft voor iedereen plek. Verder wordt er kritisch naar je verzekeringsbehoefte gekeken, zodat je geen onnodige kosten maakt.

Het mooie aan een samenwerking met deze verzekeraar aangaan is dat je bij hen altijd een persoonlijke aanpak mag verwachten. Positief contact met de klanten wordt als zeer belangrijk gezien door het team. Je wordt zelfs gekoppeld aan specialisten die zich in jouw regio bevinden. De Nederlandse consumentenbond beoordeeld deze verzekeraar met een ruim voldoende. Dit laat zien dat je met een betrouwbare partij in zee gaat, als je voor een zakelijke verzekering bij deze partij kiest.

Bekijk en vergelijk direct welke aansprakelijkheidsverzekeraar het beste bij je past

Weet je nog niet zeker of je voor de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering van Allianz wil kiezen? Dan kun je ervoor kiezen om de slimme tool op onze website in te zetten om meerdere opties met elkaar te vergelijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van AIG of ACL Verzekeringen? Er zijn meerdere mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, dus het zou zonde zijn als jij je opties niet zou onderzoeken. Sommige verzekeraars bieden je een interessante premie aan, terwijl anderen een stukje duurder zijn. Jij weet zelf over welk budget je beschikt. Het is aan te raden om als ondernemer een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Het is belangrijk dat je juridische bijval kunt krijgen als je dat nodig hebt. Het scheelt je veel geld om goed verzekerd te zijn. Denk er dus goed over na of je wel of geen zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor je bedrijf afsluit.

Is het verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?

In tegenstelling tot de WA verzekering voor de auto, heeft de aansprakelijkheidsverzekering geen verplicht karakter. Toch doe je er wel zeer verstandig aan om deze verzekering af te sluiten. Je bent dan namelijk verzekerd voor de schade die jij per ongeluk bij iemand anders veroorzaakt. Heb je geen verzekering, dan betaal je de schade uit eigen zak.

Is Allianz een goede verzekeraar?

Allianz is een prima verzekeraar. De verzekeraar is wereldwijd actief en staat bekend als zeer betrouwbaar. De premie is concurrerend en je krijgt nooit te maken met allerlei onnodige kosten. Ook de persoonlijke aandacht die je krijgt wordt door de klanten geroemd.

Hoe kom je terecht bij de voor jou beste verzekeraar?

Wil je een verzekering afsluiten, dan verdiep jij je eerst goed in de materie. Vervolgens ga je de verschillende verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Vervolgens kom je als vanzelf uit bij de voor jou beste verzekering.

5/5 - (25 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo