Allianz beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Als ondernemer wil je graag controle hebben over je bedrijf, werknemers en producten. Toch kan het zomaar voor komen dat er onbedoeld schade aan derden wordt toegebracht onder jouw leiding. Om je bedrijf, materialen en werknemers hiertegen te beschermen, kun je ervoor kiezen om meerdere zakelijke verzekeringen af te sluiten. Op deze pagina krijg je meer informatie over de Allianz beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Je leest waar deze specifieke verzekering uit bestaat. Zo kun je beter bepalen of dit een verzekering is waar je naar op zoek bent of niet. Verder kom je erachter welke voordelen er aan een verzekering bij deze specifieke verzekeraar zitten.

Aan het einde krijg je een aantal handige tips, waarmee je makkelijk en snel verschillende verzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Dit scheelt je veel uitzoekwerk en ondersteunt je tijdens de zoektocht naar de juiste verzekeraar voor jouw bedrijf.

Hier bestaat de Allianz beroepsaansprakelijkheidsverzekering uit

De Allianz beroepsaansprakelijkheidsverzekering is onderdeel van Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld met meer dan 140 jaar ervaring. Deze verzekeraar staat bekend om haar professionele service en uitgebreide dekkingen. Het is daarom niet gek dat veel ondernemers ervoor kiezen om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij deze verzekeraar af te sluiten. Het kan zomaar voorkomen dat jijzelf of je personeel nalatig is op de werkvloer. Beroepsfouten kunnen niet 100% worden voorkomen, al doe je nog zo hard je best. Aangezien je aansprakelijk bent op het moment dat er iets fout gaat en er schade ontstaat, is het een goed idee om je op voorhand te verzekeren.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen beroepsfouten veroorzaakt door jezelf en je werknemers. Je bent ook gedekt voor mogelijke schade aan je eigen materialen en gereedschap. Wil je jouw onschuld bewijzen? Dan worden de kosten om je aansprakelijkheid aan te vechten ook vergoed door deze verzekeraar.

Dit is waarom je een Allianz beroepsaansprakelijkheidsverzekering wil afsluiten

Zodra je voor een Allianz beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest, kun je uitgaan van een professionele en betrouwbare verzekeraar. Doordat het team veel ervaring heeft, kunnen zij in no-time een persoonlijke aanpak voor je op papier zetten. Hierdoor gaat er nooit cruciale tijd verloren op het moment dat je een schadeclaim moet afhandelen. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt je rust en bescherming. Dit zorgt ervoor dat jij je 100% kunt focussen op het reilen en zeilen van je business, zonder dat je met onnodige stress te maken krijgt. Als klant van Allianz kun je daarnaast altijd rekenen op professionele service. De medewerkers zijn deskundig en staan 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt zelfs met spoedgevallen buiten kantoortijden bij hen terecht.

Je kunt bij deze verzekeraar uit complete pakketten kiezen, waardoor je niet maar voor één bepaald aspect verzekerd bent. Complete bescherming voor jouw bedrijf, materiaal en medewerkers zorgt ervoor dat je zelfs in vervelende situaties financieel ondersteunt blijft.

Deze tips maken het makkelijker om een passende verzekeraar te vinden

Wil je kijken welke andere verzekeraars naast Allianz interessant kunnen zijn voor jouw onderneming? Dan is het een goed idee om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die je hebt. Allereerst zou je bij mede-ondernemers kunnen navragen bij welke partij zij hun beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten. Zij weten misschien een goede verzekeraar op te noemen, waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Om je zoektocht naar een gepaste verzekeraar een stuk makkelijker en sneller te voltooien, kun je de handige vergelijkingstool op onze website inschakelen. De tool laat je in een duidelijk overzicht zien wat je mogelijkheden zijn. Daarnaast zie je meteen welke premies je bij welke verzekeraars zal gaan betalen.

Een zakelijke verzekering dient in je budget te passen en kun je zo duur maken als je zelf wil. Probeer in ieder geval voor een partij te kiezen die bij je onderneming past, zodat je op de lange termijn tevreden blijft met de keuze die je maakt.

5/5 - (14 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo