Zurich zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Wanneer je onderneemt, weet je dat er veel bij het reilen en zeilen van je bedrijf komt kijken. Los van de dagelijkse werkzaamheden, dien je nog veel meer zaken op orde te hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje, vandaar dat je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering kunt overwegen. Op deze pagina kom je erachter wat het verhaal achter de oprichting van verzekeraar Zurich is. Je krijgt meer informatie over de aanpak van deze verzekeraar en over de zakelijke verzekeringen die zij aanbieden. Verder komen de voordele, die aan een verzekering via deze partij zitten, voorbij.

Aan het einde kun je handige tips krijgen over het gebruik van de slimme vergelijkingstool op onze website. Door meerdere opties met elkaar te vergelijken, zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van de beste deals. Zo is de kans groot dat je een zakelijke verzekeraar vindt die perfect bij jouw bedrijf past.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van Zurich

Dit is het verhaal achter verzekeraar Zurich

Zurich is een goede verzekeraar, waar je voor allerlei verzekeringen voor je bedrijf terecht kunt. Zij hebben zowel kantoren in Nederland als België en zijn al sinds 1885 actief. Bij Zurich kun je zowel een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering als een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Daarnaast kun jij je bedrijf bij hen ook tegen cybercrime laten verzekeren. Los van deze specifieke verzekeringen kun je uit een nog veel breder assortiment kiezen. Je zou dus kunnen zeggen dat je voor je totale bedrijfsverzekering bij deze verzekeraar terecht kunt! Dan ben je in één keer klaar en hoef je niet meer verder te zoeken. In totaal werken er ruim 180 verzekeringsspecialisten voor deze partij. Zodra je hun advies of hulp nodig hebt, staan zij 24/7 voor je klaar!

Wanneer je voor Zurich kiest krijg je met interessante voordelen te maken

Zurich is een bedrijf dat onder andere een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor je in de aanbieding heeft. Zodra je voor een verzekering bij deze partij kiest, kies je voor een professionele klantenservice, een duurzame zakelijke relatie én een vriendelijke prijs. Op het moment dat je schade meldt, wordt dit direct voor je afgehandeld. Je kunt bij deze verzekeraar ook terecht om je risicomanagement uit handen te geven. Daarnaast is deze verzekeraar vooral interessant als je op zoek bent naar een diensten innovatief bedrijf. Zij werken ieder jaar hard aan het verbeteren van hun producten en, waardoor er steeds aan je veranderende behoeften voldaan kan worden. Wanneer je voor deze verzekeraar kiest, kies je voor kwaliteit! Daarnaast is je bedrijf direct

Maak gebruik van de gratis vergelijkingstool op onze website

Ben je enthousiast geworden over Zurich? Dan kun je ervoor kiezen om direct een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij hen af te sluiten. Wanneer je liever meerdere mogelijkheden met elkaar vergelijkt, is het een goed idee om bijvoorbeeld verzekeraars zoals a.s.r. of ACL Verzekeringen in overweging te nemen. Het hoeft je niet veel tijd en moeite te kosten om verschillende opties met elkaar te vergelijken. Je zou namelijk de slimme vergelijkingstool op onze website kunnen inschakelen om je zoektocht te versimpelen én te versnellen. De tool laat je in één groot overzicht zien welke zakelijke verzekeraars interessant voor je kunnen zijn. Een voordeel hiervan is dat je meteen premies met elkaar kunt vergelijken.

Vergeet niet dat je uit drie verschillende zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen kunt kiezen. Niet iedere zakelijke verzekeraar biedt alle drie de opties aan. Je kunt voor een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gaan. Om erachter te komen wat de verschillen tussen deze drie zijn, kun je meer informatie op onze website doorlezen. Wij ondersteunen je graag tijdens je zoektocht naar de juiste verzekeraar, maar jij weet uiteindelijk zelf het beste welke zakelijke verzekeraar en verzekering bij je bedrijf past.

5/5 - (14 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo