ACL zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Ben je op zoek naar een goede zakelijke aansprakelijkheidsverzekering? Dan kun je uit verschillende verzekeraars kiezen. Op deze pagina lees je meer informatie over ACL Verzekeringen. Je komt erachter welke voordelen eraan zitten en aan het einde krijg je een handige tip over het vergelijken van verschillende verzekeraars. Wanneer je met deze verzekeraar in zee gaat, kun je een snelle offerte afgifte en schadebehandeling verwachten. Dit houdt in dat je de vergoedingen die je aanvraagt op korte termijn op je bedrijfsrekening mag verwachten. Daarnaast gaat deze verzekeraar al een aantal jaar mee, waardoor je bij hen moet zijn als je naar een partij met uitzonderlijke vakkennis op zoek bent.

Meer zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen van ACL Verzekeringen

Meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van ACL Verzekeringen

ACL Verzekeringen is een bekende, gespecialiseerde en betrouwbare verzekeraar, die vooral in bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en ongevallenverzekeringen is gespecialiseerd. Wanneer jij je onderneming bij hen laat verzekeren, kun je uitgaan van een persoonlijke, snelle en professionele behandeling. Deze verzekeraar werkt met een vast team, waardoor je altijd één aanspreekpunt hebt en zij direct weten over welke casus je vraag gaat. Wanneer jij je fijner voelt bij een kleinschalige, betrouwbare en kundige verzekeraar, is dit de partij waar je moet zijn. Het kantoor zit gevestigd in Oldenzaal, maar deze verzekeraar werkt met ondernemers uit heel Nederland samen. Daarnaast zijn zij onderdeel van de Nyenborgh Group.

Wanneer je een verzekering naar wens bij hen afsluit, kun je direct schade melden door aanvraagformulieren in te vullen en op te sturen.

Welke voordelen zitten eraan een verzekering afsluiten via ACL Verzekeringen?

Op het moment dat je voor een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij ACL Verzekeringen kiest, krijg je met interessante voordelen te maken. Allereerst beschikt deze verzekeraar over een professionele klantenservice. Zij bieden je altijd en overal een snelle en persoonlijke service aan. Wanneer je een probleem met hen deelt, weet je zeker dat je aan iemand gekoppeld wordt met verstand van zaken. Bij ACL Verzekeringen werkt een sterk team dat vooral oplossingsgericht te werk gaat. Jouw specifieke casus wordt direct opgepakt door de specialist, waardoor je snel een oplossing op maat voorgeschoteld krijgt. Verder gelooft deze verzekeraar in concurrerende premies. Dit houdt in dat je bij hen nooit te veel geld zal betalen.

Bij deze verzekeraar kun je uit veel verschillende zakelijke verzekeringen kiezen. Zo kun je voor een module voor bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid of bestuurdersaansprakelijkheid afsluiten. Je kiest zelf welk type verzekering het beste bij je onderneming past. Wanneer je vragen hebt, kun je gerust contact met hen opnemen.

Gebruik de handige tool om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken

Nu je precies weet wat je van een ACL Verzekeringen aansprakelijkheidsverzekering kunt verwachten, wil je misschien nog even verder kijken. Wist je dat je met de handige en slimme tool op onze website verschillende verzekeraars met elkaar kunt vergelijken? Door je favoriete opties naast elkaar te leggen en kritisch te kijken, kun je geld besparen of interessante extra’s uitkiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij Allianz of AIG? De ene verzekeraar biedt je namelijk een ander aanbod dan een ander. Het gaat er maar net om waar je voorkeur naar uitgaat, wat je budget is en waar je bedrijf behoefte aan heeft.

Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering biedt je bescherming tegen allerlei verschillende juridische problemen. Het is je investering daarom zeker waard! Wanneer je niet goed verzekerd bent, kan de schade tot in de duizenden euro’s oplopen. Je kiest dus niet alleen voor juridische steun, maar ook voor financiële zekerheid op het moment dat je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluit. De vergoedingen die je ontvangt, kunnen ervoor zorgen dat de geleden schade uiteindelijk beter is te overzien.

Waarom neem je een aansprakelijkheidsverzekering?

Zowel privé als zakelijk zit een ongeluk in ene klein hoekje. Je kunt zomaar per ongeluk schade bij of aan iemand anders aanrichten. Om die reden is het nemen van een aansprakelijkheidsverzekering verstandig want anders draai je namelijk zelf op voor de veroorzaakte schade.

Waarom zou je kunnen kiezen voor ACL?

ACL is een kleinschalige en zeer betrouwbare verzekeraar met altijd een vast aanspreekpunt. ACL is vooral bekend vanwege het aanbieden van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en ongevallenverzekeringen. Overigens is ACL een onderdeel van de Nyenborgh Group, ook al een zeer betrouwbare partij.

Hoe vind je de voor jou beste verzekering?

Zoek je de beste aansprakelijkheidsverzekering? Lees je dan goed in over deze verzekerng. Ga vervolgens de verzekeringen met elkaar vergelijken. Want door te vergelijken namelijk, kies je altijd de verzekering die goed aansluit bij jouw wensen en eisen.

5/5 - (16 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo