HDI bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Zodra je begint met ondernemen, pak je een bestuurlijke rol op je, zeker als je ook nog eens een team aanstuurt. Om deze belangrijke functie te beschermen, kun je ervoor kiezen om een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Op deze pagina staat de HDI bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering centraal. Je leest wat je van deze specifieke verzekering kunt verwachten en op welk moment het een goed idee is om deze verzekering af te sluiten. Verder kom je erachter welke voordelen eraan deze verzekeraar zitten. Aan het einde krijg je handige tips over op welke manier je zakelijke verzekeraars het meest efficiënt met elkaar kunt vergelijken. Dit is vooral van toepassing als je nog niet zeker weet voor welke verzekeraar je uiteindelijk kiest.

Dit kun je van de HDI bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verwachten

De HDI bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt bestuurders en commissarissen die bij jouw onderneming betrokken zijn. De personen die dit soort functies bekleden, kunnen aansprakelijk zijn op het moment dat zij een verkeerde beslissing maken voor het bedrijf of de klant. Om ervoor te zorgen dat deze personen de schade niet uit hun persoonlijke portemonnee dienen te betalen, kun je er een waterdichte verzekering voor afsluiten.

Met de HDI bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor aanspraken die worden ingediend wegens onrechtmatige daad, zoals fraude of bewuste schending van wetten of regels. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn als een bestuurder besluit een onethisch of onwettig besluit te nemen, zoals het verkopen van onveilige producten. Ook ben je gedekt voor aanspraken die worden ingediend wegens fouten die zijn gemaakt, zoals het niet naleven van wet- en regelgeving. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is vooral interessant op het moment dat je bestuursleden tegen aansprakelijkheid wil verzekeren.

Deze voordelen zitten eraan de HDI bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Bij deze verzekeraar kun je rekenen op een snelle en efficiënte service. Zoals jij als ondernemer gewend bent voor je eigen klanten, wil HDI er alles aan doen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Wanneer je een claim indient, zullen ze er alles aan doen om deze snel en efficiënt af te handelen. HDI heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van bedrijven en staat bekend om hun uitstekende service en professionele benadering. HDI is een betrouwbare verzekeraar die snel en efficiënt te werk gaat en jou als ondernemer zo veel mogelijk wil ondersteunen. Het team is 24/7 bereikbaar, dus mocht zich een noodsituatie voordoen, dan kun je direct bij hen terecht.

Los van deze specifieke zakelijke aansprakelijkheidsverzekering, kun je nog uit andere soorten kiezen. Het is mogelijk om meerdere losse zakelijke verzekeringen af te sluiten, om je aan alle kanten in te dekken. Hoe beter jij je bedrijf en jezelf verzekerd hebt, hoe minder financieel risico je uiteindelijk loopt, mocht er ooit een schadeclaim op je mat vallen. De zakelijke verzekeraar vergoed de schade én betaalt ook de kosten die je maakt als je besluit om je aansprakelijkheid aan te vechten. Het kan nooit kwaad om professionals aan jouw kant te hebben, die je tijdens noodgevallen kunnen ondersteunen.

Zorg ervoor dat je meerdere verzekeraars met elkaar vergelijkt

Ben je nieuwsgierig naar andere verzekeraars naast HDI? Dan kun je de handige tool op onze website inzetten om meerdere opties met elkaar te vergelijken. Door meerdere verzekeraars met elkaar te vergelijken, kun je bijvoorbeeld de premies vergelijken en zien welke verzekeraar de beste deal biedt. Ook kun je kijken naar de dekkingen die worden aangeboden en welke verzekeraar het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Door goed te vergelijken, kun je er in de toekomst voor zorgen dat je niet te veel betaalt voor je zakelijke verzekering en dat je voldoende gedekt bent voor eventuele risico’s.

5/5 - (19 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo