Alta Signa beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Starten met ondernemen is spannend en leuk tegelijk. Je leert erg veel over jezelf en het runnen van een bedrijf. Om je financieel gezien te beschermen tegen mogelijke schadeclaims, is het belangrijk om de juiste zakelijke verzekeringen af te sluiten. Op deze pagina lees je alles over de Alta Signa beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter waar je precies voor verzekerd bent als je besluit om voor deze verzekeraar te kiezen. Verder kom je erachter waarom meer ondernemers juist met deze partij in zee gaan.

Aan het einde van de pagina lees je op welke manier je de handige vergelijkingstool op onze website kunt inzetten. Jij weet zelf het beste waar je naar op zoek bent. Dus kies vooral voor een verzekeraar die op de behoefte van jezelf en je bedrijf aansluit.

Deze aspecten behoren tot de Alta Signa beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een Alta Signa beroepsaansprakelijkheidsverzekering is één van de zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen die je zou kunnen afsluiten. Deze verzekeraar staat erg goed aangeschreven, handelt professioneel en kan je met raad en daad bijstaan op het moment dat jij of je werknemers een beroepsfout maken. Het is al vervelend genoeg om derden schade aan te doen, laat staan dat je de claim zelf zou moeten afhandelen en betalen. Door je goed te verzekeren, voorkom je dat je een grote financiële klap te verduren krijgt. Je bent verzekerd tegen beroepsfouten die tot schade bij derden leiden. Los daarvan is je materiaal en gereedschap meeverzekerd.

Krijg je onterecht een schadeclaim opgestuurd? Dan wil jij je aansprakelijkheid uiteraard aanvechten. De juridische kosten die daarbij komen kijken worden ook door dit type verzekering gedekt. Door je op risico’s voor te bereiden en op die manier jezelf, je werknemers en je bedrijf te beschermen, kun je zorgeloos zakendoen. Je bent gaan ondernemen omdat je het leuk vindt, dus dan moet het ook leuk blijven!

Dit is waarom ondernemers voor de Alta Signa beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiezen

Wanneer je een onderneming runt, is het een goed idee om een Alta Signa beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekeraar heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verzekeren van ondernemers en weet dus precies waar ondernemers behoefte aan hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat jij, je werknemers en je gereedschap of materialen tegen beroepsfouten zijn verzekerd. Het kan zomaar gebeuren dat er een fout wordt gemaakt, waardoor er schade aan derden wordt toegebracht. Die kiezen er dan waarschijnlijk voor om een schadeclaim tegen je in te dienen. Dit kan helaas oplopen in de duizenden euro’s. Geen overbodige luxe dus om je hiertegen te verzekeren!

Met een goede verzekeraar bescherm jij je bedrijf tegen financiële tegenvallers door schadeclaims. Los van de afhandeling van de mogelijke claims, kun je bij deze verzekeraar ook claims indienen tegen andere bedrijven. Je wordt dus aan twee kanten bijgestaan. Verder worden claims zo snel mogelijk afgehandeld, zodat je snel weer verder kunt met de orde van de dag. Je houdt meer tijd over om je bedrijf te leiden én je vermijdt vervelende en stressvolle situaties die je anders in je eentje zou moeten oplossen!

Bekijk makkelijk en snel welke mogelijkheden je voor jouw bedrijf hebt

Wil je nog even verder kijken wat je mogelijkheden zijn, voordat je direct voor Alta Signa kiest? Dan kun je de handige vergelijkingstool op onze website inschakelen. De tool helpt je om in één keer de beste opties voor jouw bedrijf overzichtelijk te maken. Zodra je weet welk budget je vrijstelt voor zakelijke verzekeringen, kun je kijken welke verzekeraar een premie aanbiedt dat daarbinnen past. Regel de juridische en financiële zaken voor jezelf, je werknemers en je bedrijf vooraf, zodat je achteraf geen spijt ervaart.

5/5 - (17 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo