SUREbusiness bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Zodra je een eigen bedrijf runt, is het belangrijk om je tegen mogelijke risico’s te wapenen. Dit kun je doen door ervoor te kiezen om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Maar hoe kom je erachter welke verzekeraar het beste bij je past? Op deze pagina lees je alles over de SUREbusiness bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter waar je precies voor verzekerd bent als je voor dit type zakelijke verzekering kiest. Verder lees je welke voordelen eraan vastzitten. Het is een goed idee om verschillende verzekeraars te overwegen.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je met een partij samenwerkt waar je tevreden over bent en die bij de juridische behoeften van je eigen bedrijf past. Vandaar dat je aan het einde van deze pagina een handige tip ontvangt over de inzet van de vergelijkingstool op onze website.

Wat houdt de SUREbusiness bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering precies in?

De SUREbusiness bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat je bedrijf is verzekerd tegen allerlei soorten risico’s. Wanneer je met personeel, producten en klanten werkt, kan er altijd wel iets misgaan. Dit kan een vervelende schadeclaim tot gevolg hebben. Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering via deze partij betekent dat je onderneming tegen schadeclaims is beschermd. Door maandelijks premie te betalen, zorg je ervoor dat de schade die je loopt, door de verzekeraar betaald wordt. Op dat moment draai je dus zelf niet op voor de kosten. Je kunt zowel schade melden, als ontvangen schadeclaims in no time professioneel laten afhandelen.

Waarom wil je voor de SUREbusiness Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiezen?

Zodra je voor de SUREbusiness bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiest, krijg je met interessante voordelen te maken. Allereerst is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via deze verzekeraar betaalbaar. Als gevolmachtigd agent, kun je bij deze partij uit 20 verschillende betrouwbare verzekeraars kiezen. Het productaanbod is daarnaast erg breed, waardoor je verschillende soorten zakelijke verzekeringen kunt afsluiten bij dezelfde partij. Dit scheelt je veel gedoe, want het is altijd makkelijker om al je zakelijke verzekeringen onder één dak te managen. Verder kies je voor de SUREbusiness bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als je met een team van specialisten in contact wil komen. Daarnaast kan dit team je van passend advies voorzien als je zoekende bent naar de juiste verzekering.

Zet de handige vergelijkingstool in om meerdere mogelijkheden naast elkaar te zetten

Nu je erachter bent gekomen wat SUREbusiness op het gebied van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor je kan betekenen, weet je misschien al of je wel of niet voor deze partij wil kiezen. Wanneer je nog twijfelt, is het aan te raden om meerdere mogelijkheden onder de loep te nemen. Om je veel tijd en energie te besparen, hebben wij een handige vergelijkingstool samengesteld, die je op onze website terugvindt. De tool helpt je om in één keer duidelijk te krijgen welke opties je allemaal hebt. Los van goed scorende verzekeraars, zie je er ook voor welke zakelijke verzekeringen je er terecht kunt en kun je kijken welke verzekeraars de beste premie voor jouw budget aanbieden.

Wanneer je geniet van ondernemen, wil je het liefste dat alle administratieve rompslomp je zo min mogelijk tijd kost. Vandaar dat het belangrijk is om één keer meer aandacht in het vinden van de juiste verzekeraar te stoppen. Wanneer je direct de juiste keuze voor jouw bedrijf maakt, kun je als het goed bevalt, jarenlang bij dezelfde verzekeraar blijven. Dit voorkomt dat je ieder jaar of elke paar maanden van verzekeraar dient te veranderen omdat je toch niet helemaal tevreden bent. Kies voor een verzekeraar waar je zelf het beste gevoel bij hebt, want jij weet precies waar je naar op zoek bent!

5/5 - (13 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo