a.s.r. bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Vind de goedkoopste verzekering bij meer dan 10 verzekeraars, zoals

Logo van Nationale NederlandenLogo van ASRLogo van De GoudseLogo van HiscoxLogo van Chubb Insurance

Vrijblijvend advies? We helpen je graag

Ik heb interesse in
Jouw gegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
E-mailadres (ter controle)
Naam bedrijf, stichting of vereniging (optioneel)
Postcode
Huisnummer en toevoeging
Geef mij vrijblijvend advies
Bedankt voor je aanvraag!

Financieel adviseur Haaker & Daas heeft je aanvraag ontvangen. Ze gaan aan de slag met een premievoorstel en advies op maat. Ze zullen je bellen om dit met je door te nemen en je vrijblijvend advies te geven.

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, kun je zakelijke verzekeringen afsluiten om jezelf tegen (financiële) schade te verzekeren. Door dit te doen, voorkom je dat je enorme schade lijdt en zal je minder snel in de problemen raken. Op deze pagina lees je meer informatie over de a.s.r. bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je komt erachter waarvoor je precies gedekt bent, zodat je precies weet wat voor type schade je door deze verzekeraar kunt laten oplossen. Verder lees je welke voordelen eraan deze specifieke verzekering via a.s.r. zitten. Het is namelijk wel fijn om te weten waarom anderen je voor gingen en wat deze verzekeraar uniek maakt.

Aan het einde van deze pagina lees je op welke manier je makkelijk en snel meerdere opties voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met elkaar kunt vergelijken. Dit is vooral handig als je nog niet zeker weet voor welke verzekeraar je wil kiezen. Een duidelijk overzicht van de voordelen en premieprijzen zorgt ervoor dat je beter kunt zien welke partij het beste bij je onderneming past.

Wat mag je van de a.s.r. bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verwachten?

De a.s.r. bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een goede optie op het moment dat jij je eigen bedrijf tegen aansprakelijkheid voor schade en financiële risico’s wil verzekeren. Het kan altijd gebeuren dat jij, je product of je personeel per ongeluk schade veroorzaakt of lijdt bij of door derden. Wanneer je voor deze verzekering kiest, ben je verzekerd tegen de hoge kosten van eventuele schadeclaims. Houd er rekening mee dat je dit type verzekering niet verplicht hoeft af te sluiten in Nederland. Je kiest er altijd zelf voor of je dit wel of niet doet. Wil je naast een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nog een andere zakelijke verzekering afsluiten? Dan biedt deze verzekeraar je een voordeelpakket met 10% korting op een tweede verzekering aan.

Welke voordelen zitten eraan de a.s.r. bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

De a.s.r. bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een betrouwbare en goede keuze. Bovendien zorgt een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering ervoor dat je een back-up plan hebt op het moment dat jij, je personeel of je producten schade toebrengen aan derden. Door je bedrijf financieel en juridisch gezien te beschermen, voorkom je dat je in de (financiële) problemen raakt als je een schadeclaim ontvangt. De verzekeraar neemt daarnaast al het werk rondom het afhandelen van de schadeclaim bij je uit handen. Dit scheelt je veel stress en vooral tijd.

Je kunt zelf ook schade melden bij de verzekeraar, vaak is het team 24/7 bereikbaar. Je kunt dus ook met noodgevallen bij hen terecht. Wanneer je voor de a.s.r. bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiest, kies je voor kwaliteit!

Wil je meerdere mogelijkheden met elkaar vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt?

Nu je precies weet wat de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via a.s.r. inhoudt, kun je bepalen of je wel of niet voor deze verzekeraar kiest. Je kent je eigen onderneming het beste, weet precies in welke niche je werkzaam bent en in welke hoeken je risico’s dient te zoeken. Om je zo goed mogelijk tegen allerlei vormen van schaden te beschermen, kun je ervoor kiezen om een aantal verschillende zakelijke verzekeringen af te sluiten. Hoewel je maandelijks premie dient te betalen, word je direct geholpen op het moment dat je het nodig hebt. Het is je investering uiteindelijk zeker waard en het scheelt je ook nog eens stress en kopzorgen als je correct verzekerd bent.

Weet je nog niet of deze specifieke verzekeraar de partij is die het beste bij je past? Dan kun je gerust de handige vergelijkingstool op onze website inzetten. Je ziet in één oogopslag welke mogelijkheden je hebt en je kunt direct zien welke verzekeraar ook nog eens een premie van je vraagt die binnen je budget past.

4.9/5 - (14 stemmen)
Vergelijk & Bespaar
  • Vergelijk snel & eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Eenvoudig aanvragen: bespaar tot maar liefst: € 150,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten.
Aanbevolen door experts
Een aansprakelijkheidsverzekering hoort thuis in ieders basispakket van financiële diensten.Consumentenbond logo